Horoscop chinezesc. Cele CINCI zodii care vor avea oportunități financiare până la final de an

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

Cum vor sta cu banii următoarele CINCI zodii în Anul Iepurelui de Apă? Se anunță vești bune!

Îți reamintim că în zodiacul chinezesc, aceste predicții sunt valabile până în februarie 2024!

Anul Tigrului s-a încheiat pe 22 ianuarie, iar acum suntem în Anul Iepurelui de Apă. Până în februarie, află ce beneficii financiare vei avea, dacă faci parte din următoarele semne zodiacale ale horoscopului chinezesc!

Nu te uita doar la anul nașterii! Ca să înțelegi mai corect cum funcționează astrologia chineză, fii atent la toate semnele dintr-o hartă natală proprie. 

Anul naşterii: are legătură cu mediul exterior, cum te raportezi la el, la lume în general, unde stai, la ţară, la neamul extins.

Luna naşterii: este jobul, cariera, dar şi familia restrânsă: părinţi, fraţi, surori. Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii, ne dă energia principală şi este cel care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe partea de job.

Ziua naşterii: ne spune despre noi, ca indivizi, în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vezi ce animal ai în ziua naşterii şi asta îți va da dinamica din relaţiile intime, din cele cu un partener de viaţă.

Ora naşterii: are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu aspiraţiile, contribuţiile noastre, averea, ce clădim, ce facem mai departe. Dar, în special, partea de copii şi de aspiraţii.

ŞOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Este adevărat că nativii Șobolan vor avea un an cu răsturnări de situație. Dar, la muncă, pot să apară situații extrem de favorabile, care îți aduc bani. Pot să vină inclusiv binefăcători, dar nu trebuie să visezi la câștiguri enorme, care te vor îmbogăți.

Ești antreprenor? Ai ocazia ca în acest an, să îți majorezi câștigurile. Dar, trebuie să inovezi în afacerea ta, să aduci lucruri noi la lumină. Pe plan financiar, ai multe aspecte pozitive dacă îți dorești să faci investiții. Ai și șanse să călătorești în scop profesional, iar asta îți aduce și bani. Bucură-te!

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Dacă ești născut în anii Tigrului, o să ai bucurii pe plan financiar. Din fericire, până în luna februarie a anului viitor, se anunță clipe norocoase la capitolul finanțe. Norocul în carieră îți surâde, iar dacă ai parteneriate, acestea îți pot aduce o mulțime de satisfacții.

În cazul în care vrei să îți crești averea, ai șanse. Însă, fii prudent și asumă-ți cu mare atenție toate riscurile. Nu te arunca. Ai luni prospere, dar nu cheltui ca și cum ai fi cel mai bogat om de pe planetă.

DRAGON (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

2023 îți aduce beneficii pe plan financiar și dacă ești un nativ Dragon. Ba mai mult, apar chiar și perspective de îmbogățire. Dacă ești angajat, o să fii din ce în ce mai motivat să câștigi mai mulți bani. În cazul în care nu lucrezi, ai ocazia să vânezi și să găsești un job care îți aduce mai multe venituri.

Ai o afacere? Te poți extinde pe piață. Nu trebuie decât să fii curajos și să îndrăznești, pentru că această atitudine îți va aduce o creștere însemnată a tuturor veniturilor.

CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Nici nativii Cal nu stau mai rău din punct de vedere financiar. O să vezi că apar câștiguri, iar tu ești înconjurat de noroc. Când apar oportunități de ordin financiar, învață să te bucuri de ele. Poate vei obține mărirea de salariu la care visezi de atâta timp.

Astrele îți vin în ajutor și când vine vorba de investiții. Pot să vină sume însemnate, de care ai nevoie, așa că ești încurajat să bați fierul cât e cald.

PORC/MISTREȚ (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Nu în ultimul rând, Porcul sau Mistrețul va avea un an cu noroc din perspectivă financiară. Acestor nativi li se deschid uși noi și apar oportunități. Norocul nu îi ocolește nici în investiții. În cazul în care lucrezi în vânzări, pot să vină creșteri substanțiale.

Ai o afacere? Te poți bucura, fiindcă apar șanse de extindere. Trebuie să îndrăznești, fără să alegi scurtături sau metode ilegale de îmbogățire. Pași mici, dar siguri.

Îți recomandăm și: Horoscop chinezesc. Zodia care trebuie să renunțe la certuri în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel