Horoscop chinezesc. Cele PATRU zodii afectate de Tai Sui în 2022. Cum se manifestă în viaţa nativilor

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop chinezesc. Cele PATRU zodii afectate de Tai Sui în 2022. Cum se manifestă în viaţa nativilor (sursa foto: Pixabay)
Horoscop chinezesc. Cele PATRU zodii afectate de Tai Sui în 2022. Cum se manifestă în viaţa nativilor (sursa foto: Pixabay)

Tai Sui este o stea de pe cer şi un zeu legendar în care chinezii cred. Deoarece este nevoie de 12 luni pentru ca această stea să se învârtă în jurul soarelui, chinezii antici o potriveau cu cele douăsprezece animale zodiacale. Prin urmare, în fiecare an va exista un semn animal care este considerat a fi Tai Sui și semne zodiacale care se ciocnesc cu Tai Sui în consecință. De exemplu, 2022 este Anul Tigrului în calendarul chinezesc, așa că cei sub semnele Maimuță, Șarpe și Porc se vor ciocni cu Tai Sui.

Impactul asupra acestora poate varia din cauza diferitelor grade de conflict cauzate de acestea. Nativii Tigru vor intra în conflict cu Tai Sui și au o ghinion în general; nativii Maimuță vor intra în conflict cu Tai Sui și au previziuni nefavorabile în carieră și avere; nativii Șarpe pot suferi adesea pierderi de bani în 2022; pentru cei sub semnul Porcului, 'distrugerea' lui Tai Sui implică un an prost pentru relația lor amoroasă. Este important de menționat că Tigrul, Maimuța și Șarpele constituie un grup de pedeapsă, așa că cei din semnul Șarpelui sau Maimuței îl 'torturează' și pe Tai Sui în anul 2022.

Tigru - Conflict în același an zodiacal (值太岁, Ben Ming Nian (本命年)

2022, un an al Tigrului de lemn, este Ben Ming Nian (anul zodiacal al nașterii) pentru cei născuți în anii Tigrului, iar asta înseamnă un fel de ciocnire cu Tai Sui. Ben Ming Nian implică adesea ghinion, iar Tigrii nu fac excepție. Pe parcursul anului 2022, cei cu zodia Tigru se pot aștepta la o momente nefavorabile în carieră. Deoarece acţionează adesea impulsiv, pot eşua cu uşurinţă în munca lor şi pot aduce pierderi companiei, ceea ce ar putea duce la retrogradare sau chiar şomaj. Ca urmare, horoscopul lor financiar este afectat, iar calitatea vieții lor este scăzută.

Maimuță - Conflict cu Tai Sui (冲太岁, Tortură Tai Sui(刑太岁)

Din cauza conflictului cu Tai Sui, cei din semnul Maimuței vor avea o perioadă dificilă în 2022, iar cea mai afectată parte poate fi cariera lor. Ei pot deveni ineficienți și pot fi în dezacord cu colegii lor. În plus, ar putea fi victimele unui complot care le-ar putea afecta cariera. Cei care conduc afaceri pot suferi o mulțime de pierderi, iar investițiile eșuate ar putea duce la probleme de flux de numerar și o mizerie completă în viața lor.

Șarpe - Conflict cu Tai Sui(害太岁, Tortură Tai Sui(刑太岁)

Cei născuți în anii Șarpelui vor avea un an greu în 2022 din cauza ciocnirii cu Tai Sui (dar și pentru vătămarea și torturarea lui Tai Sui în același timp). Nu numai că vor fi îndepărtați de persoanele de bază, dar și o mare schimbare se poate întâmpla în familia lor - căsnicia lor se poate rupe din cauza certurilor nesfârșite. Anul acesta, cel mai grav afectat poate fi horoscopul lor financiar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu obțină nicio creștere a veniturilor, ci multe pierderi de bani. Probabil că vor simți adesea că banii lor dispar fără motiv anul acesta. Poate că ceea ce ar trebui să fie reproșat sunt o mulțime de cheltuieli inevitabile și pierderile frecvente de bani din viața de zi cu zi. Prin urmare, ei trebuie să fie atenți la banii lor în 2022.

Porc - Distrugerea lui Tai Sui(破太岁)

Tigrul și Porcul sunt una dintre cele șase grupuri compatibile, așa că semnul Porc blând și sincer va câștiga o relație interpersonală excelentă în anul Tigrul de lemn 2022. Cu toate acestea, din cauza daunelor aduse lui Tai Sui, horoscopul lor poate fluctua foarte mult. În 2022, ei pot face progrese lente în carieră, le este greu să facă bani și pot să experimenteze suișuri și coborâșuri în dragoste. Nativii Porci căsătoriți nu vor fi foarte afectați, dar cei îndrăgostiți vor avea un an tulbure de certuri și împăcări. Dacă nu reușesc să gestioneze perioada de învățare, se pot despărți în cele din urmă. Dar dacă se descurcă cu succes, se vor căsători.

sursa: yourchineseastrology.com

Citește și: Horoscop chinezesc 2022. Semnele afectate de 'Tai Sui'. Sfaturi pentru a schimba norocul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel