Horoscop chinezesc: COCOȘ, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023

astrosens Team | Dată: 17 iun, 09:39 | Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii din semnul Cocoșului sau pe cei cu astfel de marcaj în astrogramă, aflați mai jos. 

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Spre deosebire de alte semne direct opuse Tigrului, acești nativi au un an mai liniștit. Cocoșul reprezintă rinichii în medicina chineză, iar una dintre provocările rinichilor este teama. Ne e teamă să mergem pe calea noastră, pe calea pe care ne-o dorim cu adevărat ca nu cumva să greșim, să nu cumva să se întâmple ceva.

Deși între Tigru și Cocoș nu există neapărat interacțiune, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de beneficiile influenței și energiei Tigrului. Tigru poate aduce repere, ne vom întreba din ce în ce mai des cine suntem și de data aceasta nu ne vom mai mulțumi cu jumătăți de răspuns. 

De altfel, Cocoșii au mereu provocarea asta, cine sunt eu, care este calea mea în viață?

„Cocoșul are o energie de metal fin precum o forfecuță de unghii”, spune specialistul Octavian Sbârnă, iar Tigrul are o energie de lemn, de trunchi de copac.

Deci, e posibil ca acesti nativi să fie copleșiți de anumite gânduri sau evenimente sau trăiri, deoarece este ca și cum „ne-am duce în pădure să tăiem un copac cu forfecuța de unghii”. Ne putem alege spectrul reperelor de care avem nevoie pentru a crește, „hai să mă folosesc de inspirație, de exemplu”, spune Octavian Sbârnă care îi invită pe Cocoși să se gândească mai mult la dezvoltare personală în acest an.

Mai multe despre influențele din anul Tigrului de Apă

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play