Horoscop Chinezesc decembrie. Zodiile care vor avea cel mai mare noroc în dragoste luna aceasta

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Horoscop Chinezesc decembrie. Zodiile care vor avea cel mai mare noroc în dragoste luna aceasta (sursa foto: Pixabay)
Horoscop Chinezesc decembrie. Zodiile care vor avea cel mai mare noroc în dragoste luna aceasta (sursa foto: Pixabay)

Luna decembrie vine cu previziuni bune în dragoste pentru trei dintre semnele horoscopului chinezesc. Află cine va avea ocazia să cunoască persoane potrivite sau să îşi îmbunătăţească relaţia de cuplu.

Cocoş

În decembrie, oamenii născuți sub semnul Cocoșului vor avea noroc în dragoste și relație. Nu numai cu ajutorul lui San He (Trei Armonii) cu „Tai Sui” (Marele Duce Jupiter), ci și cu sprijinul stelelor de bun augur, farmecul lor personal va fi sporit și vor fi atrăgători în ochii celorlalţi. Acest lucru îi va face pe Cocoși să simtă că atrag atenția multor oameni, ceea ce le satisface foarte mult propria vanitate. Dacă nativii singuri vor să scape de statutul de celibatar, ar trebui să răspundă activ atunci când sunt abordaţi de alte persoane în decembrie și pot găsi cu succes potenţiali parteneri.

Şarpe

În decembrie, Şerpii vor avea noroc în dragoste și relație. La urma urmei, Șerpii realizează un San He (Trei Armonii) cu Tai Sui (Marele Duce Jupiter), care aduce noroc pentru atracție și afecțiune și îmbunătățește starea în relația de cuplu. În plus, Şerpii vor fi favorizați și de steaua de bun augur a iubirii „Hong Luan”, care va fi foarte favorabil pentru îmbunătățirea vieţii lor amoroase. Ca atare, Șerpii vor descoperi că vor avea mult mai multe contacte favorabile cu alte persoane și vor avea șansa de a întâlni pe cineva special. Apoi, dacă pot să ia inițiativa și să facă prima mișcare, vor putea petrece sărbătorile cu cineva nou.

Porc

În decembrie, viaţa amoroasă a nativilor Porci va fi mult îmbunătățită. Ca atare, vor avea o atracție mai puternică față de ceilalţi. Asta și pentru că, după ce dragostea și norocul în relație se vor îmbunătăți în decembrie, Porcii vor avea o dorință mai puternică de a iubi şi de a fi iubiţi și vor fi mai activi în acest sens. Deci, vor avea mai multe șanse să atragă atenția persoanelor dorite. Mai mult, vor atrage oameni spre ei cu uşurinţă, iar şansele începerii unei noi relaţii sunt mari.

sursa: yourchineseastrology.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel