Horoscop chinezesc: DRAGON, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023

astrosens Team | Dată: 15 iun, 14:23 | Categorie: Astrologie chinezeasca

Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii din semnul Dragonului sau cei cu astfel de marcaj în astrogramă, aflați mai jos. 

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Previziuni pentru nativii DRAGON: (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) 

Dragonul se traduce prin stomac, iar stomacul are legătură cu ce înghițim, fizic și metaforic. Iar provocarea până la începutul anului 2023 pentru acești nativi este autenticitatea. Dacă răspunsul lor este „da”, să fie „da” autentic, dacă e „nu”, să fie „nu” categoric. Octavian Sbârnă spune că orice „da”, orice răspuns afirmativ care vine dintr-o zonă de captivitate, nu este un „da” real. Provocarea pentru Dragoni este de a putea fi autentici, de a fi capabili să traseze limite, să pună niște granițe. Să își asume lucrurile care nu sunt de acord. Desigur, că asta poate genera un conflict. Câtă vreme e un Dragon în hartă, atitudinea față de conflict este cea problematică, iar acești nativi trebuie să înțeleagă că natura conflictului poate fi și constructivă, nu doar distructivă. Un conflict ferm, autentic, poate genera pe termen lung o situație bună pentru ambele persoane.

O altă provocare care este generată de poziționarea Dragonului în anul Tigrului de Apă, este că va avea tendința să înghită frustrări. Frustrările acumulate dacă nu zic „nu” când eu vreau să zic, de fapt, „da” se vor vedea în starea de sănătate. O atitudine de tipul „pierd eu ca să câștigi tu și să fie bine. Rămân eu frustrat” nu este sănătoasă. Nu mai bine câștigăm amândoi cu un dialog sincer? Trebuie să găsim varianta de mijloc care este utilă pentru toată lumea.

Dragonii trebuie să învețe să se certe, diplomatic și constructiv. Provocarea aceasta vine și cu o oportunitate pe măsură. Ei în general nu pun piciorul în prag când trebuie. Când vine anul Tigrului aceste nedreptăți pe care oricum le simțeau și înainte, acum vor fi și mai mari, tocmai acesta fiind momentul declanșator. Iar acești nativi trebuie să privească lucrurile și din alt unghi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play