Horoscop chinezesc iunie 2024. Previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, valabile până pe 6 iulie

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
Freepik.com
Freepik.com

Georgiana Enculescu, consultant Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru Luna de Cal.

Această lună a început pe data de 6 iunie și se va termina pe 6 iulie. Luna de Cal este una destul de echilibrată pentru toate zodiile. Fiecare nativ are lucruri bune și rele în egală măsură.

Șobolan (1948,1960,1972,1984,1996,2008)

Ai o lună conflictuală. Poți întâlni mai mult obstacole. De exemplu, te poți confrunta cu mici ghinioane sau competiție. Cu toate acestea, vei avea o intuiție foarte dezvoltată și te poți baza pe ea. Totodată, va trebui să fii atent la relațiile cu cei dragi. Nu te certa și nici nu lua decizii importante. Evită discuțiile cu aceste persoane. Nu este o lună bună pentru așa ceva. Lasă-le pentru luna următoare.

Deși ești în luna conflictuală, bazează-te pe deciziile luate în urma a ceea ce simți. Ascultă sfaturile oamenilor și acceptă ajutorul acestora. Nu demara proiecte noi în luna de Cal.

Bivol (1949,1961,1973,1985,1997,2009)

Ești printre cei fericiți deoarece ești foarte bine aspectat în această lună. Ai o energie de dragoste și succes academic. Pe partea de relații, vei fi extrem de avantajat. Dacă deja te afli într-o relație, aceasta va deveni mult mai frumoasă. Ai o șansă să întâlnești un partener pentru viitor, în cazul în care nu ai unul. Profită de orice ocazie de a-l întâlni!

Pentru cine este într-o relație, va trebui să fii mai atent. Ești foarte carismatic și foarte plăcut. Poți cădea în extrema cealaltă, în care să existe tentații.  Situațiile de flirturi nu sunt potrivite.

Horoscop chinezesc. CINCI zodii favorizate în luna iunie. Norocul le surâde!

Tigru (1950,1962,1974,1986,1998,2010)

Ca și în cazul Bivolului, lucrurile stau foarte bine pentru tine. Nativul Bivol cu nativul Tigru împart mereu aceeași energie. Așadar, vei avea și tu parte de energia dragostei și învățăturii. Luna aceasta, înflorești! Vei avea multă energie, vei fi carismatic și plăcut pentru cei din jur. 

Într-un aspect neplăcut, vei fi mai justițiar și mai critic. O să judeci mai mult. Cu toate acestea, fii curajos și pune în aplicare tot ceea ce îți dorești.

Iepure (1951,1963,1975,1987,1999,2011)

Energia ta este cea a prosperității. Poți obține câștiguri suplimentare sau o mărire de salariu. Planul financiar este foarte bine aspectat. Dacă ai în plan să faci unele achiziții, această lună te sprijină.

Un aspect mai puțin plăcut al acestei luni este că poți avea mici tensiuni în relații. Intervin mici neînțelegeri sau o comunicare mai puțin plăcută.

Zodia care va avea un destin IMPLACABIL. "Ajunge, nu mai pot să continui la fel, o iau pe altă cale.”

Dragon (1952,1964,1976,1988,2000,2012)

Te confrunți cu o energie de multiplicare. La bază, este extrem de bună și prosperă. Dar acum multiplică energia anuală, care este cea a îmbolnăvirilor. Te-ai putea simți destul de obosit, lipsit de energie sau pot apărea anumite simptome ale unor afecțiuni din trecut.

Dacă știi că ai avut probleme de sănătate, să nu faci acțiuni care se le amplifice. Nu te supune stresului psihic sau fizic. Poți rupe sau strica anumite relații.

Șarpe (1953,1965,1977,1989,2001,2013)

 Nativul Șarpe împarte aceeași energie cu Dragonul. Ai parte și tu de energia multiplicării. Tot energia de îmbolnăvire se aplică și în cazul tău. Încearcă să nu te obosești, să fii atent la sănătate și la alimentație. Sistemul tău imunitar este destul de slăbit. Deci, nu te suprasolicita.

Totuși, luna are și beneficii. Ești mai carismatic, mai plăcut și mai bine perceput. Dacă ești singur, există și posibilitatea unei relații. Dar ar putea să nu fie una de lungă durată. Pe plan financiar, poți avea beneficii. La locul de muncă ești avantajat!

Sondaj Astrosens. Ce zodie crezi că ar fi primarul perfect? Iată rezultatele alegerilor zodiacale!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel