Horoscop chinezesc: MAIMUȚĂ, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023. Mare atenție în august!

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 16 iun, 16:17 | Categorie: Astrologie chinezeasca

Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii din semnul Maimuței sau pe cei cu astfel de marcaj în astrogramă, aflați mai jos. 

Previziuni MAIMUȚĂ (1956,1968,1980,1992, 2004)

Maimuța este unul dintre cele mai provocate semne. Aceste previziuni sunt valabile pentru tot anul acesta și până la începutul lui 2023 dar în special pentru luna august!

Tigrul și Maimulța sunt semne opuse. Așadar, s-ar putea ca Maimuțele să simtă că e o întreagă revoluție în viața lor. E un an care vine cu schimbări. Cum anume să ne folosim de acest an? Sfatul lui Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză este ca acești nativi să fie pregătiți să îmbrățișeze schimbarea, atunci „când bate vântul schimbării, cel mai rău e să te agăți și să vrei să stai pe loc, chiar și numai pentru a sta pe loc trebuie să înoți întruna. Provocarea e super simplă. Să căutăm noi schimbarea, înainte să ne caute ea și să ne schimbe ea pe noi într-o direcție pe care nu am dori-o. 

În special în august până la începutul lui septembrie Maimuțele accesează o zonă de maximă schimbări, ar fi indicat să aleagă ele încotro doresc să se îndrepte. Ce dorințe au pe plan personal, profesional, relațional?

Dacă suntem gata să schimbăm vom primi apoi libertatea să transformăm lucrurile în felul în care ne dorim noi.

Mai multe despre influențele din anul Tigrului de Apă

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play