Horoscop chinezesc: PORC, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, aduce vești pentru nativii PORC. Ce anume vor întâmpina aceștia până la începutul lui 2023? Ei bine, va fi vorba despre schimbări de repere în zona socială. Vedeți mai jos despre ce este vorba. 

Previziuni pentru nativii PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Porcul are o relație de tipul combinație și distrugere cu Tigrul. Acest concept poate părea greu de digerat.  Există tendința ca în acest an să se distrugă anumite structuri mai vechi și să se construiască altele noi.

Din punctul de vedere al medicinei chineze, Porcul este un semn care are legătură cu metabolismul, cu arderile interne, deci este vorba despre o continuă reinventare. 

Până la începutul lui 2023 nativii Porc se vor confrunta cu schimbări pe planul social, al relației cu exteriorul, al cercuri sociale, al grupurilor.

Pentru cineva cu Porc cu în hartă acest an poate să vină cu o demolare și reconstruire a reperelor sau principiilor despre ce este social, despre legătura noastră cu ceilalți. 

Nativilor Porc le e mai ușor să fie introvertiți, însă în momentul în care se duc spre exterior, au tendința să o facă într-un mod excesiv și superficial, lipsit de esență. Sunt oameni care pot fi sufletul petrecerii, dar de multe ori ei sunt cei care râd în toate pozele pentru că vor să se convingă pe ei că au prieteni, că nu sunt goi pe interior. Ei au neapărată nevoie de atenție, de validare.

Avem tendința să credem că oamenii sunt precum cercurile lor de prieteni și nu este mereu așa. 

Anul acesta e o invitație către ceea ce trebuie să distrugă, să încheie, astfel încât să aleagă singuri ce doresc să reconstruiască. Dacă nu fac ei asta, atunci viața va alege pentru ei. 

Mai multe despre influențele din anul Tigrului de Apă

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel