Horoscop chinezesc: Provocările pe care le aduce Tigrul de Apă acestor trei zodii la jumătatea lui 2022

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: Pixabay.com
sursă: Pixabay.com

Anul Tigrului de Apă arată deja că 2022 este pentru mulți dintre noi un an prosper datorită semnelor de bun augur ale tigrului (putere, exorcizarea relelor şi curaj), dar este și anul schimbărilor masive, al introducerii ideilor noi şi îndrăzneţe. 

Elementul apă vine să aplaneze conflicte aducând o stare de calm şi tendinţa de a vedea lucrurile obiectiv. O caracteristică dată de elementul apă, poate face ca unele decizii să fie totuşi amânate. 

MAIMUȚĂ (1956,1968,1980,1992, 2004)

Apar conflicte în viața Maimuței. Când cineva aude de conflict, de opoziție se teme deoarece nu știe cum să folosească asta într-un mod constructiv. Conflict înseamnă că se rup anumite lucruri, dar se rup tocmai ca să poți merge mai departe. Dacă mergi tu spre schimbare, tu vei fi cel care va alege ce anume să se schimbe, întorci conflictul în avantajul tău. Provocarea acestui conflict este, de fapt, o repoziționare, o schimbare de destinație. Să nu ne încăpățânăm să mergem în direcția propusă. Să ne regândim planurile, căci dacă ne lăsăm purtați de schimbare, anul aduce oportunități imense pentru cei cu Maimuță în astrogramă. Va fi ca o gură de aer proaspăt.

DRAGON: (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Lecția pe care Dragonii ar trebui să o învețe este aceea de a pune o limită, de a învăța să spună NU. Această lecție, odată învățată, îi va ajuta să nu mai fie atât de frustrați. Întâlnirea dintre Dragon și Tigru în 2022 aduce o nouă formă de raportare la conflicte, prin ceea ce denumim o situație de tipul win-win, să aibă toată lumea de câștigat. Tigrul vine cu repere noi pentru Dragon, deoarece dacă nativii acestei zodii continuă să spună „da”, deși ei vor, de fapt, să spună „nu”, și atunci își vor compromite sănătatea. Dragonii ar trebui să spună exact ce gândesc, persoana cu care sunt în conflict să fie invitată să spună și ea prietenește ce dorește și să găsească o soluție comună, întorcând, astfel, conflictul în beneficiul ambelor părți. 

ȘARPE: (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Șerpilor li se pare că nu primesc suficient de la Tigru. Lecția pe care trebuie să o învețe este aceea de a fi recunoscători. Ei au un gol emoțional de care nu își dau seama, din cauza acestui gol, nimic din jurul lor nu a pare a fi niciodată de ajuns. Ei se simt deseori nedreptățiți. Șerpii trebuie să învețe să nu mai simtă nevoia de a astupa acest gol cu ceva, cu mâncare multă, de exemplu, ci să creeze spațiul și contextul care să le permită să se poată bucura cu adevărat de viață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel