Horoscop chinezesc: ȘARPE, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 15 iun, 15:42 | Categorie: Homepage

Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii din semnul Șarpelui sau pe cei cu astfel de marcaj în astrogramă, aflați mai jos. 

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi.

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Previziuni pentru ȘARPE (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Nu toate semnele sunt în mod egal afectate. Tigrul, Șarpele și maimuța sunt cele mai afectate. Acestea nu se mai pot bucura de viață și își spun: nu mă bucur suficient pentru că mi se pare că nu primesc suficient, ci mi se pare că mi se face o nedreptate. Relația între Tigru și Șarpe e una care poate predispune la surprize neplăcute. Poate predispune la sentimentul de trădare. Desigur, există provocări, dar și beneficii pe măsură.

Șarpele are legătură cu splina. Abilitatea noastră de a ne bucura mai mult de ce avem, iar dacă nu o facem ne confruntăm cu un sentiment de gol emoțional, parcă nu mă regăsesc. Unii se duc înspre mâncare, spre vicii, dar cel mai important e să înțelegem ce avem de făcut: să petrecem mai mult timp pentru a ne bucura de lucrurile mărunte.

Există confuzie, vizavi de ce anume ar putea umple acele goluri. Dacă oferim suficientă atenție nouă și corpului nostru o să ne simțim mai bine.

Cheia e în interiorul meu: dacă stau un pic cu mine,îmi dau voie să mă așez, să mă bucur de o cană de ceai, de o rază de soare, o să trec mai ușor peste toate provocările.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play