Horoscop chinezesc: TIGRU, previziuni valabile până pe 21 ianuarie 2023

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 14 iun, 16:48 | Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Specialistul în astrologie chineză, dar și acupunctură și terapii alternative de vindecare, Octavian Sbârnă, a venit cu noi previziuni și interpretări ale horoscopului chinezesc. Cum anume îi afectează anul Tigrului de Apă pe nativii Tigru, aflați mai jos. 

Dacă traducem în ideea de organe, spune Octavian Sbârnă, Tigrul de Apă are legătură cu plămânii. Spectrul plămânilor e zona de inspirație, de valori, de filosofie, de lucruri care contează cu adevărat. Așadar, dacă plămânii sunt echilibrați, atunci tigrul aduce inspirație. Dacă sunt dezechilibrați, aducă lipsă de valoare, ideea că lucrurile bune erau doar cândva odată, regrete, dar și chestii de nedreptate, chestii de „lasă că imi fac eu singur dreptate”, aspecte care duc la revoltă și care se pot vedea în violențele la care suntem martori în fiecare zi. 

Când vorbim despre astrologie, noi nu vorbim despre niște lucruri predestinate, ci mai degrabă despre ce poate să ne mai ofere acest semn, ne putem spune așa: „hai să văd ce opțiuni am ca să o iau pe calea cea bună”. Pe acest spectru de Tigru avem niște opțiuni și trebuie să fim atenți să nu manifestăm pe pilot automat ce e negativ, ci să alegem variantele pozitive, bune pentru noi, spune astrologul Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză, dar și în acupunctură și alte terapii alternative. Energia interioară a Tigrului în 2022 e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Pe de altă parte, folosită prost, energia acestui lemn puternic aduce nedreptate și rigiditate și ne poate conduce la stări de tipul „doar eu am dreptate, doar valorile mele sunt corecte”. Dacă am din trecut o problemă cu nedreptatea, tendința va fi să fiu și mai afectat și să vreau să mă ridic să fac ceva.

Previziuni pentru nativii TIGRU 

Tigrii sunt cei mai afectați, atât pozitiv, cât și negativ. E momentul în care chiar ești pus față în față cu niște lucruri. Asta automat amplifică anumite aspecte. Orice animal din harta noastră vine la pachet cu niște lecții karmice, cu niște etape de evoluție pe care le avem de parcurs. Ideea de valoare, sens, ideea de a depăși nedreptatea, acestea sunt provocările Tigrului până la începutul lui 2023. 

Avem tendința să credem că modul în care vedem noi lumea este realitatea obiectivă și poate că e momentul să ne dăm seama că nu există doar o realitate, ci mai degrabă e vorba despre felul în care percepem noi lumea. E greu să avem o ipostază de observator. 

Cei cu tigru, trebuie să conștientizeze că au o problemă legată de nedreptate. Lecția pe care o au de învățat are legătură și cu divinitatea. Una dintre funcțiile plămânilor e aceea de a crea conexiunea cu divinitatea, iar aceasta este tradusă prin faptul că vedem că lucrurile întâmplându-se exact așa cum trebuie. Simțim că există un motiv, un sens mai presus de noi. Simțim că totul se așază exact așa cum trebuie. Asta simțim când Tigrul funcționează cum trebuie. Atunci când nu funcționează cum trebuie avem un gol interior, o lipsă de sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play