Horoscop chinezesc: Zodia care își va găsi misiunea personală, „inspirația, legătura cu esența divină”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pexels.com, Magda Ehlers
sursă foto: Pexels.com, Magda Ehlers

Anul Tigrului de Apă aduce noi repere pentru toate zodiile până la începutul anului 2023 când va începe anul Iepurelui de Apă. O zodie are șansa de a-și redefini misiunea personală, de a-și regăsi inspirația. 

Nativii Cocoș sunt cei care vor avea un an destul de bun, fără provocări foarte mari, care le va permite să meargă pe drumul dezvoltării personale și al desăvârșirii misiunii personale.

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Spre deosebire de alte semne direct opuse Tigrului, acești nativi au un an mai liniștit. Cocoșul reprezintă rinichii în medicina chineză, iar una dintre provocările rinichilor este teama. Ne e teamă să mergem pe calea noastră, pe calea pe care ne-o dorim cu adevărat ca nu cumva să greșim, să nu cumva să se întâmple ceva.

Deși între Tigru și Cocoș nu există neapărat interacțiune, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de beneficiile influenței și energiei Tigrului. Tigru poate aduce repere, ne vom întreba din ce în ce mai des cine suntem și de data aceasta nu ne vom mai mulțumi cu jumătăți de răspuns. 

De altfel, Cocoșii au mereu provocarea asta, cine sunt eu, care este calea mea în viață? „Cocoșul are o energie de metal fin precum o forfecuță de unghii”, spune specialistul Octavian Sbârnă, iar Tigrul are o energie de lemn, de trunchi de copac. Deci, e posibil ca acesti nativi să fie copleșiți de anumite gânduri sau evenimente sau trăiri, deoarece este ca și cum „ne-am duce în pădure să tăiem un copac cu forfecuța de unghii”. Ne putem alege spectrul reperelor de care avem nevoie pentru a crește, „hai să mă folosesc de inspirație, de exemplu”, spune Octavian Sbârnă care îi invită pe Cocoși să se gândească mai mult la dezvoltare personală în acest an.

Din perspectiva medicinei chineze, rinichii sunt cei care depozitează potenţialul nostru, asta însemnând misiunea noastră personală, identitatea noastră, abilităţile noastre, talentele noastre, ce am venit să manifestăm, ce contribuţii am avut, misiunea personală. Dacă vedem legătura între repere şi misiunea noastră personală, reperele sunt cele care ne dau misiunea personală. Deci, este un moment în care ne reîmprospătăm, ne recalibrăm, ne clarificăm ce anume ne reprezintă. Identitatea noastră o vom găsi în acele lucruri care ne dau sens. Sensul este o chestiune care ţine de Tigru, care ţine de plămâni, care ţine de conexiunea cu Divinitatea. Deci, este abilitatea noastră de a ne regăsi.

Dacă cineva are Cocoş în oricare dintre cei patru piloni, acea zonă în care se află Cocoşul în hartă va putea beneficia de o ascuţire a ideii de misiune personală.

Dacă cineva are Cocoş în ziua de naştere, acolo vorbim atât despre mine ca persoană, individ, cât şi relaţie. Şi atunci, repere noi, împreună cu misiune personală, pot să însemne aşa: Pot să fiu mai meditativ anul acesta vizavi de care este misiunea mea, potenţialul meu în viaţa asta. Vizavi de relaţii: Mă reprezintă relaţia în care sunt sau nu? Mă regăsesc în relaţia în care sunt? Îmi reflectă cele mai profunde valori sau nu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel