Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Partenerul e TOTUL pentru o zodie

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
EXCLUSIV

Ce previziuni avem pentru următoarele ȘASE zodii?

Youtube video image

După o zi de ieri aglomerată din punct de vedere astrologic, ne îndreptăm rapid către un weekend la fel de dinamic. Venus va forma un trigon cu Pluto, iar Jupiter va intra în Gemeni pe 26 mai. Vor fi momente prielnice pentru socializare, evenimente, petreceri, bucurii, întâlniri cu oameni noi, discuții și comunicare.

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai puține pretenții pentru o zodie

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, s-a mutat în Casa a noua, face trigonul cu Pluto, iar Jupiter va intra și el tot acolo. Astrologul îți recomandă să privești totul la un nivel mult mai mare, să nu fii modest. Nu ai voie să faci asta zilele acestea! Fii mai pretențios în orice aspect al vieții.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Este un weekend în care apropierea de partener este foarte importantă. La fel și intimitatea și tot ce se petrece la acest capitol. Trebuie să vă formați o lume a voastră, indiferent de restul lumii și de ceea ce se întâmplă în exterior. Vorbele, atingerile, senzualitatea, totul înseamnă enorm zilele acestea. Ai mare grijă și cum gestionezi bugetul comun.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter intră în Casa a șaptea, unde se află deja Venus. Pentru cei singuri, vin zile bune, dar și pentru cei care sunt în relații. Fii mai sociabil și permite și altora să intre în viața ta, indiferent de cultură sau civilizație. Ai nevoie de expansiune.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Reține faptul că nimeni nu îți ridică o statuie, nici la serviciu, dar nici acasă. Așa că orice efort suplimentar necerut te costă mult, pentru că timpul pierdut nu ți-l dă nimeni înapoi. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus este în Casa a cincea și face un trigon cu Pluto din semnul vostru. Jupiter intră și el acolo. Este cazul să te joci, să te bucuri, să te distrezi și să îți creezi amintiri. Dacă pe unele ni le oferă Universul, pe altele trebuie să ni le facem cu propriile puteri.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pești/Ascendent în Pești

Este un weekend bun pentru curățenie, grădină, pentru a aranja lucrurile prin casă ca să te simți bine. Dar este o perioadă nemaipomenită și pentru cei care vor să facă o schimbare de domiciliu, să vândă o casă, un loc, sau să închirieze. 

Poți să citești și acest articol: De ce sunt Peștii atât de visători? Este în avantajul acestora, chiar dacă oamenii au altă părere!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel