Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. O zodie se va certa cu familia

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend. Urmează retrogradarea lui Mercur, deci câteva zile cu surprize!

Chiar dacă Mercur își începe retrogradarea pe 2 aprilie, vom simți din plin efectele sale în acest weekend. Vă recomandăm să evitați deciziile luate pe fugă, replicile usturătoare, reproșurile exagerate. Graba strică treaba! De asemenea, traficul s-ar putea să nu fie chiar pe placul nostru. Venus se apropie de o conjuncție cu Neptun, deci ar trebui să stați departe și de cuvintele pompoase și declarațiile exagerare pe plan amoros. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur se pregătește de retrogradarea în casa a șaptea a relațiilor. Deci, astrele îți recomandă să încerci să porți în acest weekend discuțiile de care te temi cu partenerul. Astfel, veți evita unele conflicte. Și nu te da bătut imediat!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

La serviciu vor rămâne chestiuni nerezolvate. Dar cum Venus se apropie de o conjuncție cu Neptun, urmează o perioadă în care romantismul va prima. Aproape că nu îți va mai păsa de nimic altceva. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Weekendul acesta va fi destul de dinamic pentru nativii care au copii. Indiferent de vârsta lor. Vor apărea tot felul de situații neașteptate și discuții conflictuale. Cei fără copii pot profita de aceste zile pentru a se ocupa de propriile pasiuni. 

Influența lui Mercur retrograd în Berbec, din 2 aprilie: Graba și impulsivitatea nu au limite

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Discuțiile cu familia vor părea interminabile și inconfortabile. Ceea te va supăra pe tine va fi readucerea unor subiecte pe care le considerai deja încheiate și rezolvate. S-ar putea să fie nevoie să faci unele reparații prin gospodărie. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Astrele îți recomandă să nu prea stai degeaba în acest weekend. Ai nevoie de multe activități, plimbări și socializare cu oamenii apropiați. S-ar putea să apară unele probleme dacă vei călători. Încearcă să fii mai chibzuit. 

Deși unele aritmii pot necesita proceduri invazive, nu toate necesită astfel de intervenții

Pești/Ascendent în Pești

Venus se află în continuare în semnul tău. Deci ar trebui să profiți! Altfel spus, trebuie să te răsfeți. Poți începe cu vestimentația sau cu înfățișarea. Cum Mercur se apropie de retrogradare în casa banilor, buzunarele sigur vor avea de suferit. Depinde doar de tine cât de mult!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel