Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru BERBEC/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, oferă vești importante pentru nativii zodiei Berbec. Iată ce-i așteaptă în luna decembrie!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec DECEMBRIE 2022

Reține din start că te apucă seriozitatea exact la finalul lunii. O să treci în revistă ce-ai făcut pe tot parcursul anului, începi să trimiți CV-uri, discuți cu superiorii sau îți cauți un loc de muncă. De ce? Pe 7 decembrie, Mercur intră în Capricorn, în Casa a 10 a, iar pe 10 decembrie, Venus intră în Capricorn, în aceeași Casă. Astfel, dintr-o dată, ești foarte preocupat de ce se întâmplă acolo.

În toată luna decembrie, Marte este retrograd, așa că poți fi bulversat. Nu știi încotro s-o apuci, nu știi unde să te duci. În decembrie, Daniela Simulescu recomandă Berbecilor să stea liniștiți. Ocupă-te de cumpărături, de împodobit bradul sau de gătit, îți vor face bine. Atenție! Ar fi bine să cumperi cadouri până pe 7 decembrie, când Mercur intră în Capricorn.

Pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în semnul tău și îți oferă o doză suplimentară de încredere. Nu forța nimic la serviciu, ai răbdare, pentru că 2023 vine cu suficiente oportunități. În relații, nu prelua toate responsabilitățile, dă-i voie și partenerului să se implice. Nu te supăra din nimicuri, toate trec. Orice ar fi, nu lua decizii importante în decembrie. Așteaptă.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience