Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru CAPRICORN/Ascendent în Capricorn

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn DECEMBRIE 2022

Ești cel mai tare în această luna! Mercur intră în semnul tău pe 7 decembrie, Venus pe data de 10 și Soarele pe data de 21. Astfel, te bucuri de carismă, energie și vitalitate. Ai multe idei și vii cu soluții la probleme, mai ales că Mercur va retrograda din data de 29, dar simți efectele începând cu data de 7.

Nu face atât de ușor promisiuni. Cu atât de multe planete în Casa 1, poți să te implici în multe promisiuni. Pentru că Mercur retrogradează, viața s-ar putea să-ți fie dată peste cap. Apar situații neprevăzute sau neașteptate și nu te mai poți ține de acele promisiuni.

Ar fi bine să nu termini anul supărat pe propria persoană. Din cauza retrogradării lui Marte în Casa a șasea, vei fi stresat. Jupiter se întoarce în Casa a patra, așa că dacă vrei să te simți bine, este o perioadă bună să te împaci cu familia și să legi altfel de relații. În rest, le poți face pe toate.

Decembrie este o lună perfectă să te gătești. Ai grijă la modul în care te îmbraci și cumpără cea mai frumoasă rochie sau cel mai bun costum.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel