Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru FECIOARĂ/ Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 24 noi 2022, 08:59 | Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Află ce urmează în decembrie pentru zodia Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară, de la Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro.

În decembrie 2022, grija pentru copii este destul de mare în cazul Fecioarei. În Casa a cincea, intră Mercur, Venus și Soarele, iar Mercur va și retrograda pe 29 decembrie. S-ar putea să pierzi din vedere anumite lucruri pe care copiii le au de făcut la școală sau la grădiniță sau vei fi pe drumuri cu serbări sau cu spectacole de sfârșit de an.

Îți place să te ocupi de toate acestea, dar este posibil să te epuizezi. Pentru Fecioarele singure, există dorința de a ieși în oraș, de a căuta oameni noi sau pur și simplu de a cocheta. Pentru că Mercur retrogradează pe 29 decembrie, s-ar putea să te întâlnești cu foști parteneri.

Înainte de sărbători, te poți întâlni cu oameni foarte dragi, din copilărie, din adolescență sau din prima tinerețe, acolo unde te aștepți mai puțin. Jupiter iese din Casa a șaptea, iar pe 21 decembrie, se întoarce în Casa a opta. Este încă momentul să te bucuri de idile sau aventuri, pentru că din 2023, nu se va mai putea. Vei simți că trebuie să schimbi ceva la tine, pentru a atrage oamenii potriviți. Te poți bucura și de bonusuri, cadouri sau  prime la finalul lunii, însă evită discuțiile importante de la locul de muncă, pentru că Marte este în continuare retrograd.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience