Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru GEMENI/ Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce aduce luna decembrie pentru zodia Gemeni sau cei cu ascendentul în Gemeni? Daniela Simulescu aduce veștile pentru al treilea semn zodiacal.

Gemenii vor fi foarte agitați în această ultimă lună a anului 2022. Vei cheltui mulți bani și nu prea știi cum să gestionezi aceste pierderi materiale. Totuși, poate ai nevoie de aceste cheltuieli, după un an în care doar ai muncit. Pentru că Marte este retrograd în Gemeni, nu simți anul, ești agitat și anxios. În comparație cu alte perioade, nu simți că vine un an nou și poate nu te vei bucura atât de mult de sărbători.

Răsfață-te și bucură-te de o perioadă în care să investești în propria persoană, fie că îți dorești o bijuterie mai scumpă sau un parfum pe care îl vânezi de multă vreme. S-ar putea să cheltui și pentru alții, nu doar pentru tine. Pe 8 decembrie, există o Lună Plină în semnul vostru, așa că este un moment deosebit pentru a finaliza ceva sau pentru o acceptare radicală, mai ales dacă lucrurile nu au mers așa cum ti-ai dorit. Când o să accepți clar ce este în viața ta, totul o să se schimbe.

Găsești alte resurse, pentru sănătate, muncă sau familie. De pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Berbec și te ajută să găsești soluții. Gemenii sunt îndemnați să se bazeze și pe ceilalți, nu doar pe propria persoană. 

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel