Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru LEU/ Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 24 noi 2022, 08:35 | Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Cum va fi luna decembrie pentru zodia Leu sau cei cu ascendent în Leu? Astrologul DC News și redactorul-șef Daniela Simulescu aduce previziuni pentru acest semn.

Multă muncă în decembrie pentru nativii Leu sau cei cu ascendent în Leu. Mercur intră în Capricorn în Casa a șasea pe 7 decembrie și va retrograda pe 29 decembrie. Așadar, s-ar putea să fii contactat de la muncă și să ți se spună că mai trebuie să lucrezi. Acest lucru îți va crea neplăceri. Chiar dacă retrogradarea începe pe 29 decembrie, efectele se vor simți de pe data de 7. Pe 10 decembrie, intră și Venus, care-ți aduce chef de muncă și chef de cumpărături.

Pe plan profesional, te bucuri de reușite. Muncești cu drag și spor în decembrie, atât la serviciu, cât și acasă. Totuși, toate acestea vin și cu un cost: epuizare. Dorința de epuizare poate fi cauzată de fuga de ceva, pentru că Marte este retrograd în Casa a 11-a. Nu știi ce îți pregătește viitorul sau ai vrea să știi, dar nimic nu este sigur. Nu îți convin multe discuții de la locul de muncă, ceea ce îți poate aduce frustrare.

Singurul lucru bun este reîntoarcerea lui Jupiter în Berbec, de pe 21 decembrie până pe 16 mai. Este o perioadă optimă să-ți dai seama ce ai mai putea învăța, astfel încât, din 2023, să se întâmple și lucruri mai bune din punct de vedere profesional. Decembrie este lună bună și pentru călătorii.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play