Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru PEȘTI/ Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 25 noi 2022, 09:42 | Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Citește ce urmează în decembrie pentru zodia Pești sau cei cu ascendent în Pești, de la Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești DECEMBRIE 2022

În decembrie, Peștii se bucură de prezența prietenilor, mai ales de a celor pe care nu i-ai mai văzut de ani întregi. Poate fi vorba și despre foști colegi, mai ales dacă te întorci în locul în care ai crescut. Mai mult, decembrie este o lună grozavă pentru socializat, vorbit și mers la evenimente.

Apar instant oameni care te ajută, atunci când ai nevoie de ceva, fie chiar și o simplă informație. Nu ezita să ceri ajutorul în această lună. Cu atât de multe planete în Casa a 11-a, vin către tine oameni de unde nu te aștepți. Ai posibilitatea să  cunoști și oameni noi.

Luna Plină de pe 8 decembrie poate fi un eveniment destul de provocator, pentru că te obligă să găsești un echilibru între timpul pe care îl oferi familiei și cel pe care îl oferi locului de muncă. Odată cu apropierea de sărbători și cu retrogradarea lui Marte în Casa a 4-a, s-ar putea să-ți dai seama că poți cuceri lumea. Dar, tot acasă este ceea ce contează cu adevărat. Încearcă să nu prioritizezi jobul.

Nu-ți pune rezoluții la finalul anului, din cauza lui Marte retrograd în Casa a 11-a.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play