Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru RAC/ Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 23 noi 2022, 10:23 | Categorie: Horoscop
EXCLUSIV

Ce urmează în luna decembrie pentru Rac sau cei cu ascendent în Rac? Descoperă veștile pentru această zodie, de la Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro.

Racii care sunt singuri vor profita de o lună foarte bună, iar cei care sunt într-o relație, se bucură de multe activități cu partenerul. Pentru că Mercur va retrograda pe 29 decembrie în Casa a 7 a,  s-ar putea ca de sărbători, dacă ieși în oraș cu cineva, să te întâlnești cu un fost sau cu o fostă.

Mai mult, Racii sunt îndemnați să nu se bazeze pe ei luna aceasta. Fă totul împreună cu ceilalți și reține că este o lună ideală pentru a negocia orice, atât cu partenerul, cât și cu cei din jur. Pentru că Marte este în continuare retrograd în Casa a 12 a, poți acționa dintr-o frustrare veche sau dintr-o frică, iar acest lucru nu este sănătos.

Gândește-te la faptul că stresul și fricile alungă fericirea. Pe 21 decembrie, Jupiter se va întoarce în Casa a 10 a, așa că, dacă nu ai avut curaj să faci ceva, atunci este momentul. Poți să cauți un alt domeniu în care ți-ar plăcea să lucrezi sau te gândești la cum să te promovezi mai bine. De sărbători, Taurii vor fi sufletul petrecerii!

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play