Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru SĂGETĂTOR/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 25 noi 2022, 08:30 | Categorie: Horoscop lunar
 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Ești zodia Săgetător sau ai ascendent în Săgetător? Atunci, cu siguranță ești curios să afli care sunt veștile importante, de la Daniela Simulescu, astrolog DC News. Iată ce-i așteaptă pe Săgetători în luna decembrie!

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător DECEMBRIE 2022

O să cheltui mulți bani luna aceasta. Deși ai putea spune că toți cheltuie în decembrie, tu o să fii deasupra tuturor. În Casa a doua, vei avea Mercur, începând cu data de 7 decembrie, Venus începând cu data de 10 și Soarele, începând cu data de 21. Cu alte cuvinte, pe final de an, o să te apuci să-ți plătești toate facturile și impozitele și începi să fii generos cu toată lumea.

Intră și Jupiter în Casa a cincea de pe 21 decembrie, așa că vei fi cel mai cheltuitor. Nici nu-ți dai seama de acest lucru. Se poate să fii și cel mai zgârcit. Depinde doar de tine și de cei din jur. Marte este în continuare retrograd în Casa a șaptea. Ce ne spune asta? Apar certuri sau mici discuții, în special în cuplu, dar nu te lăsa influențat de ele. Nu sunt momente care te fac să spui "Gata!" Ai destul timp să iei decizii.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience