Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru TAUR/ Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 23 noi 2022, 09:55 | Categorie: Horoscop lunar
sursă foto. Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto. Freepik.com

Daniela Simulescu vorbește despre previziunile lunii decembrie 2022. Descoperă veștile pentru zodia Taur sau cei cu marcaj de Taur pentru acest final de an.

Astrologul Daniela Simulescu sugerează Taurilor sau celor cu ascendent în Taur să se ocupe în decembrie doar de vizite și colindat. De ce? Mercur, Venus și Soarele vor fi în Casa a 9 a. Asta înseamnă că poți merge la colindat la foști colegi, foști vecini sau foste rude. Poți călători, fie că mergi la un târg de Crăciun sau undeva cu prietenii apropiați. Axează-te pe plimbări!

Pentru că Jupiter va sta în continuare în Casa a 11 a, până pe 21 decembrie, ieși, plimbă-te și distrează-te. O să-ți priască. De sărbători, vei fi dornic de discuții filosofice și de alte chestiuni serioase. 

Totuși, pentru că Marte retrograd este toată luna în Casa a 2 a, va fi vai și amar de buzunarul tău. Vei cheltui mult, iar conturile vor avea de suferit. Poți să te grăbești cu achiziționarea cadourilor. Nu doar pentru că este Marte retrograd, dar pentru că Mercur intră pe 7 decembrie în Capricorn. Nu cheltui enorm pe cadouri, poți observa că se strică repede. Nu are rost, cel puțin deocamdată.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play