Horoscop DECEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru VĂRSĂTOR/ Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 25 noi 2022, 09:22 | Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

Ce-i așteaptă pe Vărsători sau cei cu ascendentul în Vărsător în decembrie? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziunile pentru acest semn.

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător DECEMBRIE 2022

Ești foarte taciturn în luna decembrie. Pe 7, Mercur se mută în Casa a 12-a, de unde va și retrograda pe data de 29. Pe scurt, nu ai chef de nimeni și de nimic. Ai vrea să dormi și să hibernezi, iar aceste activități sunt chiar încurajate pentru ultima lună a anului.

Pot să apară anumiți oameni din trecutul tău, care te sâcâie și te enervează, dar te poți întoarce rapid la odihnă. Cu alte cuvinte, în decembrie nu ai energie, nu ai dispoziție, nu ai chef pentru toată lumea. Chiar dacă pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Casa a treia și te întâlnești cu tot felul de oameni, ești într-o perioadă în care nu poți dărui mai mult.

Învață să te protejezi și să te pui pe primul loc. În decembrie, trebuie să înveți să fii cât mai egoist cu putință. Nu neglija nici simptomele sănătății. Ai grijă la somn și nu te include în chestiuni prea complicate.

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience