Horoscop DECEMBRIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Primele trei săptămâni ale lunii decembrie beneficiază de duo-ul Soare-Marte în Săgetător, aspect nemaipomenit atunci când este vorba de planificat evenimente și petreceri. Da, retrogradarea lui Mercur după 13 decembrie va fi precum Grinch, dar vom reuși să îl îmblânzim. Ultima săptămână a lunii și a anului ne va face mai serioși, poate și mai înțelepți. Și cum la final de an 2023/început de an 2024, retrogradarea lui Mercur continuă vă recomandăm să nu vă grăbiți cu noile rezoluții, ci mai degrabă cu reluarea celor vechi nerealizate încă.

Previziuni decembrie 2023 pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele și Marte sunt în tranzit în Săgetător, ceea îi ajută pe nativi ca în primele trei săptămâni ale lunii Decembrie, să aibă parte de momente foarte bune. O să fie o perioadă plină de energie, vitalitate, motivație și chef de a planifica drumeții, cât și petreceri. Mercur retrogradează în casa a 2-a, casa banilor, pe 13 Decembrie și o să aducă cheltuieli, dar nu vor avea un impact atât de puternic. Pe 23 Decembrie, când Mercur retrogradează în Săgetător, va urma o perioadă de haos și confuzie. Luna Plină de pe 27 Decembrie, o să dea și mai mult situația peste cap. Ultima săptămână a anului 2023 o să fie plină de evenimente neprevăzute. Când Jupiter își va opri retrogradarea pe 30 Decembrie, o să existe un moment de acceptare. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru SĂGETĂTOR

Previziuni decembrie 2023 pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe 1 Decembrie, Mercur intră în Capricorn, iar pe 13 Decembrie retrogradează tot aici, iar planurile nativilor vor fi date peste cap.  Primele trei săptămâni ale lunii nu vor fi prielnice deloc, o să existe senzația că nici astrele, nici viața nu vin în ajutor. Pe 22 Decembrie, Soarele intră în Capricorn, de aceea sunt de evitat în primele săptămâni ale lunii, eforturile supraomenești. Retrogradarea lui Jupiter în casa a 5-a se va opri pe 30 Decembrie, ceea ce aduce un moment bun pentru a lăsa munca deoparte și a vă concentra pe romantism . Ultima săptămână le este benefică nativilor Capricorn pentru a se distra și a petrece timp alături de persoanele dragi. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru CAPRICORN

Previziuni decembrie 2023 pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pe 1 Decembrie, Mercur intră în casa a 12-a de unde va și retrograda pe data de 13 Decembrie. Pentru nativii Vărsător, perioada de retrogradare le va aduce fantome ale trecutului, nostalgie, amintiri și nu vor fi neapărat plăcute. Poate apărea vești neplăcute din partea rudelor, cum ar fi probleme de sănătate sau probleme la serviciu. Pe 23 Decembrie, Mercur Retrograd se întoarce în casa a 11-a, ceea ce va aduce revederea cu persoane din trecut. S-ar putea să existe multe invitații pentru Revelion, încât să fie greu de ales. Pe 4 Decembrie, Venus va intra în casa a 10-a, casa carierei. Este posibil ca tranzitul lui Venus să aducă laude din partea șefilor, cât și un bonus sau o primă. Va fi o perioadă bună și pentru o schimbare din punct de vedere profesional. Saturn este în casa a 2-a și va face careu cu Soarele din casa a 11-a, iar toate acestea implică ajustări din punct de vedere financiar. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru VĂRSĂTOR

Previziuni decembrie 2023 pentru Pești/Ascendent în Pești

Retrogradarea lui Jupiter, Guvernatorul Peștilor, se oprește pe 30 Decembrie în casa a 3-a, așadar va veni cu un moment în care mintea va funcționa mai bine. Aspectul pe care-l face Saturn, aflat în Pești este să ofere optimism. Finalul anului 2023 este mai blând cu nativii, față de toate testele la care au fost supuși, dar nu trebuie să existe exagerare sau aventurare. Jupiter direct în casa a 3-a este prielnic pentru călătorie, studiu, întâlnirea unor persoane noi sau mers la evenimente. Retrogradarea lui Mercur în casa a 10-a, casa carierei, în ultima săptămână a lui Decembrie aduce situații neprevăzute la serviciu. Poate fi vorba despre niște sarcini care păreau a fi încheiate sau de ore suplimentare. Ar fi indicată o mai mare grijă la sănătate, poate chiar un set de analize generale. Vezi aici PREVIZIUNILE complete pentru PEȘTI

Detalii despre cele mai importante evenimente ale lunii decembrie

1 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN

După tranzitul aventuros prin semnul Săgetătorului, iată că vine vremea ca planeta comunicării să poposească în semnul Capricornului. Din start, ne vom da seama că toată lumea este mult mai serioasă, nu mai face declarații pompoase și nici nu se va mai lupta excesiv pentru vreo cauză. 

4 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SCORPION 

Până pe 29 decembrie, perioadă în care Venus tranzitează semnul Scorpionului, vom avea de-a face cu o singură strategie în zona sentimentală: totul sau nimic. Iubirea nu se cântărește, nu se dă cu porția, ci ori se dă, ori nu se mai dă. Extremismul acesta este menit să testeze persoana iubită. 

12 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Cu Luna Nouă în Săgetător putem fi atât de optimişti, atât de încrezători, fără limite. De asemenea, nevoia de libertate și de dreptate este uimitoare. Ca să nu mai spunem, de capacitatea de a oferi sens oricărei experiențe. 

13 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN CAPRICORN

Mercur retrograd în Capricorn vrea să te învețe că, dacă visezi mult și bine cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge. Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. 

22 DECEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN CAPRICORN/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ

Începe iarna din punct de vedere astronomic, Sezonul Capricornului anunță etapa de trecere dintre ani şi ne pregăteşte pentru un alt început. Cu hărnicia şi seriozitatea acestui semn care ne va molipsi pe toţi până pe 20 ianuarie 2024, vom fi ocupaţi nu doar cu cumpărăturile de Crăciun şi organizarea meselor festive, ci şi cu gândirea de noi planuri pentru următorul an.

23 DECEMBRIE: MERCUR RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN SĂGETĂTOR

Vor fi reluate multe discuții și proiecte apărute în perioada 10 noiembrie-1 decembrie, când Mercur a fost în mers direct în acest semn. Mare atenție la planificarea călătoriilor! Dar și asupra proiectelor din zona juridică. 

27 DECEMBRIE: LUNA PLINĂ ÎN RAC

Luna Plină în Rac o să aducă la suprafață emoții mai puternice, dar și sentimente, mai ales că vorbim despre un semn de apă, precum Racul și despre Lună, guvernatorul său. Este momentul să ne gândim cu adevărat la lucrurile care contează pentru noi, mai ales pentru că vom fi cu siguranță în preajma familiei de sărbători.

29 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni prin tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de feminitate, iubire, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel