Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Fecioară în ultima lună a anului! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela
Simulescu, aduce previziuni importante. 

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară Decembrie 2023.

Luna anului în care ne bucurăm de sărbători, de timpul petrecut alături de cei dragi, îi găsește pe nativii zodiei Fecioară ocupați, cum sunt ei tot timpul. Se anunță o perioadă bună la începutul lui Decembrie pentru ei, dar pe final ar trebui să fie mai atenți.

Mercur, guvernatorul vostru, retrogradează. În luna în care muncim și acasă, dar și la serviciu, vine și o perioadă de retrogradare. Vouă vă priește, inițial, perioada de Mercur Retrograd deoarece atunci când vorbim de casa a 5-a, vorbim despre creativitate și despre ceea ce ne place nouă, cum ne distrăm. Așadar, perioada aceasta o să vă îndemne în a vă pune pe listă, în primul rând, ceea ce vă doriți voi și aveți plăcere să faceți, mai apoi să vă gândiți la serviciu și la celelalte treburi de făcut.

La final de lună, chiar înainte de Crăciun, Mercur se întoarce în casa a 4-a. O să aveți unele discuții neplăcute cu familia, din cauza acestei schimbări. Chiar în timpul mesei festive ați putea să vă aduceți aminte de unele cuvinte pe care vi le-au spus cei dragi și v-au deranjat. Moment în care o să începeți să le reproșați, destul de ironic, ceea ce v-au adresat în trecut.

Nu este doar retrogradarea lui Mercur, ci este și Marte pe întreaga lună în același sector, așadar este posibil ca voi să mergeți în alte părți, decât să stați acasă unde este multă tensiune și multă supărare. Conflictul nu va fi doar exterior, ci nu puteți reuși să vă găsiți un punct de echilibru nici în interior, nici să găsiți o metodă prin care să atingeți un moment de liniște.

Venus traversează casa a 3-a și asta vă ajută să vă plimbați, dar să vă și comunicați durerea. Nu trebuie doar să îi ascultați pe cei din jur, ci să fiți și voi vulnerabili în fața acestora, să le oferiți părți din voi pentru a înțelege prin ce treceți.

Jupiter în casa a 9-a vă este prielnic pentru a călători, să dați sau să reluați anumite examene.

Îți recomandăm și Fecioara în 2024: Propuneri surprinzătoare și teste în relații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel