Horoscop DECEMBRIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Iată ce îi așteaptă pe nativii zodiei Berbec în luna următoare! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec DECEMBRIE 2023

Luna Decembrie îți aduce o nevoie de schimbare și te vei concentra pe aspectele unde vei vrea să te reinventezi. Marte, Guvernatorul tău, va sta în Săgetător, în casa a 9-a, ceea ce înseamnă că de aici îți va veni dorința de ați face planuri, idealuri, obiective.

Chiar dacă tranziția lui Marte te sprijină foarte mult în ceea ce-ți dorești să schimbi, va trebui să ai grijă. Cu Marte în casa a 9-a, vei avea un exces de zel și vei crede că doar tu le știi pe toate.

Mercur va retrograda în Decembrie și se va afla în casa a 10-a, iar pentru tine acest eveniment astrologic va însemna că vei revizui niște decizii pe plan profesional. Nu vei fi încântat de situație, te vei supăra, dar retrogradarea lui Mercur te va ajuta să realizezi unde te-ai limitat și că ai nevoie să îndrăznești mai mult.

În jurul datei de 27 decembrie, Luna Plină va fi în casa a 4-a, fapt care pe tine te va face să fii mai taciturn și mai rece de sărbători. Nu vei dori să interacționezi foarte mult cu cei dragi deoarece vei fi supărat că nu-ți ies planurile într-un anumit domeniu, poate cel profesional. Astrele îți recomandă să îi asculți și să îi auzi pe cei din jurul tău.

Însă, cu toată această perioadă de schimbare care vine pentru tine, luna decembrie nu ți se anunță benefică pe plan financiar. Vei găsi soluții pentru a avea venituri, dar vei cheltui destul de repede. Opoziția dintre Venus în casa a 8-a și Jupiter în casa a 2-a îți va face deranj în buzunar.

Îți recomandăm și Berbecul în 2024. Energie, curaj și materializare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel