Horoscop DRAGOSTE 11 - 18 martie 2022. Săptămâna ADEVĂRULUI pentru ACESTE zodii!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop DRAGOSTE 11 - 18 martie 2022. Săptămâna ADEVĂRULUI pentru ACESTE zodii! (sursa foto: Andres Hernandez / Unsplash)
Horoscop DRAGOSTE 11 - 18 martie 2022. Săptămâna ADEVĂRULUI pentru ACESTE zodii! (sursa foto: Andres Hernandez / Unsplash)

Horoscop DRAGOSTE 11 - 18 martie 2022. Avem aşa: Luna care tranzitează în acest weekend semnul Rac şi intră duminică în Leu. Tot duminică vom avea parte de o conjuncţie Soare-Neptun. Miercuri, Luna intră în semnul Fecioarei şi joi avem un sextil între Mercur şi Uranus care, potrivit astrologilor citaţi de Cosmopolitan.com, ne aduce destule surprize pe masă. Iată la ce să ne aşteptăm din punct de vedere romantic în zilele ce urmează:

BERBEC

Eşti în căutarea unei relaţii? Poate fi o săptămână bună pentru tine! O mică menţiune: fostul / fosta! Da, trebuie să îţi clarifici trecutul. Luna în Leu te va provoca să flirtezi, să te joci, dar conjuncţia Soare-Neptun te predispune la a fi păcălit în dragoste sau jucat pe degete. Stabileşte nişte limite şi fii sincer cu cealaltă persoană dacă nu vrei decât să te distrezi puţin. Sau dacă vrei să te desparţi, este un bun moment să o faci.

TAUR

Dacă eşti pregătit să îţi încerci norocul cu cineva, avem deja planul perfect pentru tine, întocmit cu ajutorul astrelor! O dată, Luna în Rac din acest weekend te ajută să fii mai în contact cu emoţiile tale. Numai bine pentru a-ţi dezvălui emoţiile persoanei pe care o iubeşti. Apoi, stabileşte o întâlnire romantică pentru miercuri. De ce tocmai în mijlocul săptămânii? Pentru că Luna în Fecioară activează zona de romantism, sex și distracție a hărţii tale, deci sunt şanse minime să dai greş. Poţi mulţumi mai târziu pentru aceste ponturi. Distracţie plăcută!

GEMENI

E cam ceaţă la capitolul relaţii acum. Simţi că ai putea duce lucrurile mai departe în cuplu, dar nu eşti 100% sigur de ce simte partenerul/a. Cum îţi poţi da seama? Foloseşte-ţi atuul tău natural: comunicarea! Poate nu va fi multă distracţie sau prea multe evenimente romantice în această săptămână, dar sunt câteva zile bune pentru a clarifica lucrurile în relaţia ta şi pentru a vedea dacă tu şi partenerul/a sunteţi pe aceeaşi pagină.

RAC

Primeşti o încurajare de la astre să încerci ceva nou (sau pe cineva nou). Dacă ai constatat că toţi foştii parteneri seamănă foarte mult între ei, clar ai un tipar fix din care trebuie să mai ieşi dacă vrei să vezi ceva evoluţie sau pur şi simplu să faci o diferenţă în relaţiile tale. Chiar dacă întâlneşti pe cineva care nu e 100% genul tău, oferă-i o şansă şi s-ar putea să primeşti o surpriză plăcută sau o aventură de neuitat.

LEU

Ceva nu e bine pentru tine zilele acestea. Lucruri care îţi plăceau până acum în viaţa ta amoroasă nu mai au acelaşi efect. Poţi simţi chiar că ai pierdut pasiunea în relaţia ta, dar nu lua decizii pripite! Înainte să crezi că nu mai există o sclipire între voi, încearcă ceva nou, experimentează puţin şi condimentează-ţi viaţa în dormitor. Vei simţi o îmbunătăţire în cuplu garantat!

FECIOARĂ

E un weekend numai bun să programezi câteva întâlniri romantice rapide sau să ieşi pentru prima dată cu cineva, dar ai grijă pe cine iei acasă. Poţi prinde uşor sentimente pentru o aventură în această perioadă. Dar dacă vrei şi simţi că este în regulă să investeşti sentimente în cineva, mergi înainte! Apropo: Joi este o zi bună pentru ceva acţiune în dormitor.

BALANŢĂ

Cumva, munca reuşeşte să îţi ocupe weekendul, chiar şi mental. Nu prea îţi vine să te gândeşti la dragoste sau flirturi. Poate de luni încolo reuşeşti să îţi faci ceva timp să ieşi în oraş, întrucât Luna în Leu îţi oferă câteva oportunităţi să cunoşti oameni interesanţi. Nu te aştepta la cine ştie ce acţiune, dar profită de momentele de socializare pe care le prinzi pentru a-ţi mări lista de "opţiuni".

SCORPION

Este o săptămână plină de emoţii pentru tine. Poţi oscila de la romantism, la deznădejde destul de uşor. Pentru a face astrele să lucreze în favoarea ta, trebuie să înveţi să impui nişte limite mai sănătoase pentru că, fiind un semn de apă, ai sentimente puternice şi atunci când te îndrăgosteşti de cineva, o faci cu toată inima. Nu e ceva rău în asta, dar încearcă să nu te implici cu totul într-o relaţie cu o persoană pe care încă nu ai cunoscut-o destul de bine. Sfatul săptămânii e să iei lucrurile încet.

SĂGETĂTOR

Săptămâna asta este mai mult despre muncă, dar poţi profita de weekend să îţi aduci îmbunătăţiri în viaţa amoroasă. Sentimentele tale sunt foarte puternice, în sensul că nu îţi place pur şi simplu de cineva, ci îl/o iubeşti cu pasiune, iar dacă sentimentele tale nu sunt primite aşa cum te aştepţi de către cealaltă persoană, te poţi enerva. Trebuie să înveţi să respecţi şi punctul de vedere al celuilalt, chiar dacă te doare că nu este interesat/ă de ceea ce oferi. Canalizează aceste emoţii n ceva mai productiv, poate în artă sau sport.

CAPRICORN

Ieşi din casă în acest weekend! Şi mai bine dacă poţi stabili o întâlnire romantică. Dar dacă nu se poate în weekend, aşteaptă până miercuri, când Luna intră n Fecioară, întrucât zilele de duminică, luni şi marţi prezintă ceva risc de amăgire în dragoste.

VĂRSĂTOR

Multă muncă în acest weekend. Poate fi la birou sau acasă. Abia duminică vă găsiţi ceva timp pentru romantism. Profită de această seară pentru a organiza o întâlnire cu persoana de care îţi place sau partenerul de cuplu. Pentru cei singuri, în săptămâna care vine s-ar putea ca sentimentul de singurătate să fi ceva mai accentuat decât de obicei.

PEŞTI

Ai poftă de iubire! Tânjeşti după pasiune şi poţi întâlni persoane care te fac să visezi. Astrele te încurajează să dai frâu liber sentimentelor, dar nu induce pe nimeni în eroare! Dacă nu vrei decât o distracţie, spune-o sincer! Dacă vrei o relaţie serioasă, fii clar/ă în exprimare! O dată ce ţi-ai făcut intenţiile cunoscute, ai liber să te simţi bine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel