Horoscop dragoste 14 - 21 ianuarie. Viața amoroasă, marcată de Mercur Retrograd

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop dragoste 14 - 21 ianuarie. Viața amoroasă, marcată de Mercur Retrograd (sursa foto: Aleksandra Sapozhnikova / Unsplash)
Horoscop dragoste 14 - 21 ianuarie. Viața amoroasă, marcată de Mercur Retrograd (sursa foto: Aleksandra Sapozhnikova / Unsplash)

Mercur Retrograd intră pe scenă de astăzi, așa că pregătește-te ca foștii tăi să se întoarcă. Soarele și Pluto se alătură duminică, făcându-te să te simți mai motivat și mai pregătit pentru acțiune, dar acest lucru te poate face și să te simți un pic în plus.

Este o săptămână încărcată: Luna intră în extravagantul Leu, sezonul Vărsător începe de pe 20 ianuarie (ceea ce este grozav pentru a face noi conexiuni!), iar Luna intră apoi în semnul senzual de pământ al Fecioarei.

Cum vor influența toate acestea viața ta amoroasă? Nu uita să citești și la ascendent:

BERBEC

Deși este posibil să mai auzi de foști parteneri pe Mercur Retrograd, mai bine îți îndrepți atenția către grupul tău de prieteni. Dacă te îndrăgostești de cineva din anturajul tău, acum nu este cel mai bun moment pentru a încerca să-ți transformi prietenia într-o amiciție cu beneficii. Acest lucru este valabil mai ales odată ce Luna intră în Leu - te face să te simți și mai romantic și te face și mai tensionat. Dacă te hotărăști să insiști să faci o mișcare în acest sens, asigură-te că ești foarte clar ce vrei de la această persoană.

TAUR

Aceasta este o săptămână destul de liniștită pentru viața ta amoroasă. În primul rând, munca îți preia viața în acest weekend (îmi pare rău). Apoi, Luna în Leul te face să te simți ca acasă, așa că ieșirea în oraș nu este prima ta opțiune, dar dacă ai un partener consecvent, este o ocazie bună pentru o seară de filme acasă! Vești mai bune: Luna în Fecioară activează zona de dragoste, sex și distracție a astrogramei tale, așa că vei primi ceva acțiune până la sfârșitul săptămânii următoare!

GEMENI

Este pauză în acest weekend pentru Gemeni. Există o neînțelegere între tine și partenerul tău cu privire la starea relației tale. Ai putea crede că iei lucrurile încet, dar cealaltă persoană crede că te miști mult prea repede. Sau s-ar putea să fii gata să definești relația, dar cealaltă persoană încă vrea doar să vă vedeți fără obligații. Ar putea fi o despărțire, dar dacă relația voastră este puternică, aceasta va fi doar o etapă ajutătoare. Ia asta ca pe o oportunitate de a înțelege mai bine starea relației tale și de a face planuri de viitor.

RAC

Poate că ai ignorat câteva probleme din relația ta. Poate că încerci să ignori strategic părțile proaste și să te concentrezi asupra părților frumoase. Iată care este treaba: în acest weekend, ies la iveală problemele de bază din relația ta. Sentimentele ascunse, resentimente sau comportamentele pasiv-agresive au un impact negativ asupra vieții tale amoroase, iar acum ai șansa ta de a vorbi despre asta. Totuși, nu începe o ceartă! Data viitoare când îți surprinzi partenerul spunând/făcând ceva ce nu-ți place, spune-i direct. Vei fi uimit de cât de mult îți poți transforma relația printr-o simplă conversație.

LEU

Mercur Retrograd în zona de relații a astrogramei tale face din dramele legate de un fost partener o problemă uriașă, iar munca te trage în jos tot weekendul. Va fi stresant, dar te poți descurca! După ce sezonul Vărsător începe, vei găsi mai mult timp să te concentrezi asupra vieții tale amoroase. Sfat gratuit: este în regulă să respingi oameni, este în regulă să tai pe cineva din viața ta și este în regulă să îți susții punctul de vedere dacă ceilalți te tratează prost, mai ales dacă este un fost sau o fostă. Mai multe sfaturi gratuite: chiar nu este recomandat să încerci să oficializezi vreo relație sau să o duci la următorul nivel chiar acum. Există o dramă din trecut de care trebuie să te ocupi mai întâi!

FECIOARĂ

Este posibil să te distrezi fără să exagerezi. Simți o mulțime de chimie față de cineva în acest weekend și, oricât de ușor ar fi să sari în pat cu acea persoană, ai fi mai bine să iei lucrurile încet. Dacă discuți cu cineva într-o aplicație de întâlniri, nu te grăbi după câteva mesaje să te întâlnești cu el/ea. Este foarte probabil să prinzi sentimente puternice pentru o aventură, așa că asigură-te că acest nou potențial partener merită păstrat mai întâi.

BALANŢĂ

Ai o săptămână destul de bună, luând în considerare toate lucrurile! Sigur, este Mercur retrograd, dar nu ți-ar putea păsa mai puțin – te distrezi prea mult! Luna în Leu de săptămâna viitoare este uimitoare pentru a accesa aplicațiile de întâlniri și pentru a găsi niște persoane noi, iar din moment ce sezonul Vărsător activează zona de dragoste, sex și distracție a hărții tale natale, te poți aștepta la o mulțime de acțiune pe plan amoros în curând.

SCORPION

Viața începe să încetinească aproape de sfârșitul săptămânii, dar înainte de a obține timpul de relaxare și revigorare de care ai nevoie cu disperare, există un mic hop de care trebuie să treci. Conjuncția Soare/Pluto te împinge să-ți spui părerea, cu orice preț. Dacă există un dezacord între tine și partenerul tău, începi o ceartă. Dacă tu și persoana cu care te vezi la întâlniri nu sunteți pe aceeași pagină cu privire la starea relației voastre, este ușor să te enervezi. Ține minte că toate cuvintele tale au o putere imensă în această săptămână, așa că gândește-te bine înainte de a deschide gura.

SĂGETĂTOR

Ai reputația de a fi, ei bine, puțin extra. Dacă vrei ceva, obții. Aceasta este o săptămână grozavă pentru a-ți încerca norocul, pentru că ești mai încrezător. Ar trebui să arunci o ”plasă largă” pentru noi întâlniri cu potențiali iubiți/iubite, dar să înțelege că nu fiecare încercare va fi câștigătoare. Uneori, cealaltă persoană pur și simplu nu simte la fel și este în regulă. Nu forța lucrurile cu nimeni. Acceptă și mergi mai departe.

CAPRICORN

Vei deveni mai convingător, intens și mai atractiv în acest weekend, așa că este un moment grozav să-ți descarci din nou aplicațiile de întâlniri sau să ieși să cunoști pe cineva nou. Dorința ta sexuală este la cote înalte, ai mult mai multă rezistență în pat și chimia dintre tine și partenerul tău este electrizantă. Este ultima săptămână a sezonului Capricorn și închei cu o adevărată explozie în dormitor!

VĂRSĂTOR

Începe sezonul Vărsător în curând! Sigur, Mercur Retrograd este în semnul tău, dar nu ar trebui să lași acest aspect să îți distrugă petrecerea. Luna în Leu de săptămâna viitoare activează zona de relații a astrogramei tale, iar vibrațiile emoționale, romantice și sexy sunt perfecte pentru a-ți găsi un partener chiar de ziua ta de naștere. Totuși, nu te aștepta să iasă ceva serios din asta.

PEŞTI

Pe tot parcursul săptămânii, zona de izolare și de finalizarea ciclurilor sunt activate în harta ta natală, așa că nu te aștepta la prea multă acțiune. Totuși, cineva din trecut ar putea să facă o apariție surpriză, și nu într-un mod bun. Trebuie să te confrunți cu această problemă o dată și pentru totdeauna. Nu-ți fie teamă să te bazezi pe prietenii tăi pentru a-ți da seama exact ce vrea fostul tău și nu te simți rău că îți faci timp pentru a redacta textul tău de „lasă-mă în pace”. Luna în Fecioară de joi este perfectă pentru a începe acea discuție grea și pentru a lăsa lucrurile în trecut, într-un mod cordial.

sursa: cosmopolitan.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel