Horoscop dragoste 18 - 25 martie. CUTREMUR în cuplu pentru ACESTE zodii!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop dragoste 18 - 25 martie. CUTREMUR în cuplu pentru ACESTE zodii! (sursa foto: Yoann Boyer / Unsplash)
Horoscop dragoste 18 - 25 martie. CUTREMUR în cuplu pentru ACESTE zodii! (sursa foto: Yoann Boyer / Unsplash)

Horoscop dragoste 18 - 25 martie. Pe lângă Luna Plină în Fecioară, acest weekend va fi marcat de energia unui sextil între Soare şi Pluto, planeta transformării, iar sâmbătă vom avea parte de un careu Venus - Uranus, dar avem şi veşti bune: duminică începe sezonul Berbecului! Săptămâna începe cu o conjuncţie Mercur - Jupiter, iar marţi războinicul Marte intră în careu cu Uranus. Nu în cele din urmă, Mercur se întâlneşte cu Neptun miercuri. Aflăm de la astrologii citaţi de Cosmopolitan.com cum va fi viaţa amoroasă în aceste zile pentru fiecare zodie / ascendent:

BERBEC

Se anunţă puţină dramă în dragoste, posibile neînţelegeri cu partenerul care par să nu se mai stingă. Încercaţi să luaţi un moment de pauză pentru a vedea dacă între voi doi mai e loc de o soluţie, de un compromis. N pare rău că începi sezonul tău în ape tulburi, dar e o situaţie temporară. Lucrurile se vor îmbunătăţi.

TAUR

Şi tu, şi cealaltă persoană sunteţi aproape gata să oficializaţi legătura sau să treceţi la următorul nivel dar ceva nu e cum trebuie? Poate aveţi fiecare o idee diferită de cum ar trebui să fie lucrurile în cuplu. Nu ţine în tine. Încearcă să comunici şi să îi laşi loc şi celeilalte persoane să se exprime. Dacă viziunile voastre sunt diametral opuse şi nu e niciun loc de negociere sau compromis, poate fi timpul să rupeţi legătura.

GEMENI

Poţi primi nişte mesaje. Din păcate (sau din fericire) se poate strecura şi un fost / o fostă pe acolo. Decizia e a ta! Dacă vrei să reaprinzi puţin flacăra, ok. Dacă nu este cazul, nu te sfii să apeşi butonul de blocare. Poate nu vei avea parte de acţiune în dormitor sau romantism, dar măcar vei avea linişte.

RAC

Dragostea pluteşte în aer pentru tine, indiferent dacă eşti sau nu într-o relaţie. O atenţionare: nu te repezi! O întâlnire romantică reuşită nu înseamnă că ţi-ai găsit sufletul pereche! Da, sunt şanse pentru o relaţie bună, dar trebuie să ai răbdare şi să iei lucrurile uşor.

LEU

Ai putea spune că viaţa ta amoroasă merge bine cu Venus şi Marte luminând casa relaţiilor, dar un musafir nepoftit (Uranus) aduce nişte drame. Există şanse de certuri şi chiar despărţiri. Respiră adânc şi încearcă să nu iei decizii sau să spui lucruri pe care să le regreţi mai târziu. Lucrurile pot escalada dacă nu îţi ţii furia în frâu.

FECIOARĂ

Weekendul promite multă energie romantică, dar săptămâna atrage nişte riscuri de amăgire. Distrează-te în acest weekend dacă se iveşte ocazia, dar încearcă să nu îţi faci aşteptări de ceva mai mult pe viitor.

BALANŢĂ

Pe tine, acest careu Venus - Uranus te ajută să te bucuri de experienţe fierbinţi în dormitor. Dacă vrei ceva mai serios, sezonul Berbec te ajută şi el, oferindu-ţi un context nemaipomenit pentru întâlniri romantice sau pentru oficializarea unei relaţii.

SCORPION

Casa a cincea care guvernează dragostea, sexul și distracția, este activată toată săptămâna. Vei simţi că ai mai mult noroc în dragoste, indiferent dacă eşti sau nu într-o relaţie. Astrele te împing chiar să condimentezi puţin lucrurile în viaţa amoroasă. Cumpără ceva ce te aprinde, experimentează (doar ai grijă să nu înşeli dacă eşti într-o relaţie). În rest, distracţie plăcută!

SĂGETĂTOR

Te place cineva de la locul de muncă? E sentimentul reciproc? Dacă simţi că poate fi ceva mai mult, weekendul acesta poate fi o perioadă bună să vezi unde duce o conversaţie. În cazul în care nu se leagă nimic, este ok! Sezonul Berbecului îţi luminează zona de romantism, sex și distracție a hărţii tale şi viaţa ta amoroasă va prinde un luciu proaspăt în următoarele săptămâni.

CAPRICORN

Ai darul vorbelor în acest weekend și poți obține aproape orice vrei, numai să vorbeşti. Ai o alură mai atractivă, mai senzuală în această perioadă şi dacă vrei să cunoşti pe cineva, acest weekend s-ar putea să fie cu noroc. O zi bună este şi miercuri, când conjuncţia Mercur - Neptun te ajută să te deschizi şi să îţi exprimi mai bine sentimentele. Dacă vrei să duci lucrurile la următorul nivel cu cineva, atunci e momentul!

VĂRSĂTOR

Bucură-te şi scaldă-te în continuare în energia lui Marte şi Venus, care mai poposesc puţin prin semnul tău. Mai mult, sezonul Berbecului vine să te facă mai extrovertit şi te pregăteşte să pui întrebările care contează! Invită în oraş! Oficializează relaţia! Dragostea este chiar după colţ la tine.

PEŞTI

Am vrea să îţi aducem nişte veşti bune, dar adevărul e că nu se întâmplă nimic pe plan amoros în viaţa ta. Poate nişte foşti care bântuie prin mesajele tale. Dar asta este o perioadă grozavă să te concentrezi pe tine şi să îţi arăţi ţie iubire. Terapie, meditaţie, scrierea într-un jurnal, răsfăţuri culinare sau senzoriale prin băi parfumate, toate acestea pot să te facă să te înţelegi mai bine, să te accepţi mai mult şi în fine, să te iubeşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel