Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care alege succesul în locul relației

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
Pixabay.com
Pixabay.com

În plan amoros, se pare că un nativ al zodiacului va învăța să se pună pe primul loc și să nu mai fie dependent de relații, dacă acestea îi stau în cale. Iată ce ne spune un astrolog internațional despre horoscopul iubirii al anului 2024!

Pe canalul său de youtube, AnastasiaDoesAstrology, astrologul internațional ne spune despre Horoscopul iubirii al anului 2024.

Astrologul vine cu niște previziuni interesante pentru nativii Berbec, în ceea ce privește dragostea în 2024. 

Iată ce ne spune!

Berbec/Ascendent în Berbec

În plan amoros, o să ai parte de noi oportunități și începuturi care vor fi pe placul tău. Totodată, o să-ți dai seama ce trebuie lăsat în urmă.

Eclipsele care vor avea loc în martie și octombrie, te vor face să dai drumul relațiilor vechi și să lași spațiu pentru unele mai bune pe care le poți începe.

La începutul anului, este un moment minunat să călătorești și să ieși la întâlniri cu o persoană din străinătate.

Din august 2023, s-ar putea să-ți fi schimbat perspectivele asupra plăcerii și distracției. La sfârșitul lui ianuarie, este posibil să le redefinești iarăși și să-ți schimbi conceptul despre iubire.

În februarie, există o șansă ca un potențial partener să-ți fie chiar un prieten. Mai mult decât atât, poți muta o conexiune dintr-o zonă a parteneriatelor, într-o zonă afectivă.

În martie, posibil să închei un capitol sau să îi aduci încheierea de care aveai nevoie.

În aprilie, vei fi foarte ocupat, dar tot ceea ce-o să faci o să-ți aducă strălucire. Schimbarea în relații va fi inspirată de lucrurile prin care treci. Dacă ți se va încheia relația, nu te îngrijora. O să simți ușurare.

În august, este din nou o perioadă în care să te eliberezi de relațiile care nu-ți mai sunt prielnice. O să devii mai carismatic și mai norocos în a te înțelege cu ceilalți.

În septembrie, o să analizezi conexiunile tale din trecut sau îți vei vindeca rănile vechi. Este posibil și să te reconectezi cu un fost partener.

În decembrie, te-ai putea întreba dacă te distrezi suficient în relațiile pe care le ai sau le-ai avut. Dacă ai un partener, sincronizarea dintre voi doi nu va exista. Trebuie să încercați să vă reconectați.

În 2024, totul se va concentra pe tine. O să vrei mai multă putere, să fii liderul. Prin urmare, tot ce se întâmplă în plan relațional va ține de inițiativele tale. Trebuie să fii pregătit pentru discuții dificile cu partenerii, care te vor conduce în direcția pe care vrei să o urmezi. 

Nu mai faci compromisuri în relații și nu te mai pui pe locul 2. În noul an, devii mult mai încrezător în forțele proprii. Dacă dai de un partener care stă în calea visurilor tale, îl vei da la o parte cu nepăsare.

Poate te interesează și Horoscop DRAGOSTE 2024. Zodia care caută parteneri spirituali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel