Horoscop dragoste 21 - 28 ianuarie. Zodiile care trebuie să facă PACE cu trecutul!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop dragoste 21 - 28 ianuarie. Zodiile care trebuie să facă PACE cu trecutul! (sursa foto: Everton Vila / Unsplash)
Horoscop dragoste 21 - 28 ianuarie. Zodiile care trebuie să facă PACE cu trecutul! (sursa foto: Everton Vila / Unsplash)

Situaţia stă aşa: Avem în continuare Venus retrogradă în Capricorn, unde i se vor mai alătura două planete foarte controversate, respectiv Marte, pe 24 ianuarie şi Mercur, care se va întoarce din semnul Vărsătorului pe 26 ianuarie înapoi în Capricorn. Ce înseamnă aceste aspecte din punct de vedere amoros? Vezi ce rezervă astrele pentru zodia / ascendentul tău, în perioada 21-28 ianuarie, potrivit astrologilor citaţi de Cosmopolitan:

BERBEC

Poate nu vei simţi că se întâmplă ceva interesant în viaţa ta în weekend, dar de luni lucrurile vor sta altfel! Energia intensă a lui Marte ar putea accelera ritmul în viaţa ta amoroasă dacă în prezent te vezi cu cineva sau dacă eşti într-o relaţie, te poţi bucura de momente intime mai fierbinţi decât de obicei. Fii curajos şi spune ce îţi doreşti. Ai putea avea surprize.

TAUR

Zona de romantism, sex şi relaţii a hărţii tale este activată în acest weekend, aşa că rezervă-ţii două zile doar pentru tine şi o persoană specială (sau mai multe dacă vrei). Când e Marte şi Mercur în Capricorn în acelaşi timp, descoperi că eşti mai dispus să ieşi din zona de confort. Cu alte cuvinte, sunt puţine şanse să fii singur în aceste zile.

GEMENI

Vibraţia tranzitelor din această perioadă anunţă discuţii, flirturi, întâlniri şi momente explozive în dormitor, dar nu te aştepta ca relaţia cu acea persoană nouă din viaţa ta să evolueze prea mult, deşi există şanse să prinzi sentimente puternice pentru cineva odată ce Marte şi Mercur intră în semnul Capricornului. Dar cum Venus este încă retrogradă, nu te hrăni cu iluzii şi încearcă pe cât posibil să nu te grăbeşti să începi o relaţie nouă sau să duci o relaţie existentă la un nou nivel.

RAC

De când nu ai mai folosit aplicaţiile de întâlniri? Pentru că avem un pont: săptămâna asta ai mari şanse pe plan amoros, întrucât zona de intimitate a hărţii tale va fi activată. Aşa că, dacă eşti singur, trebuie doar să te arăţi. Dacă ai deja pe cineva, este o persoană norocoasă pentru că eşti hotărât să aduci puţină strălucire relaţiei tale săptămâna asta.

LEU

Ai flirtat până te-ai îndrăgostit? Ai crezut că nu este ceva serios? Este săptămâna perfectă pentru a-ţi pune ordine în priorităţile tale amoroase şi a fi sincer cu tine şi cu cealaltă persoană. Da! Trebuie să ai discuţia! Vezi dacă şi cealaltă persoană vrea la fel de mult ca tine să duci relaţia la nivelul următor.

FECIOARĂ

Lumea nu vă ştie drept persoane emoţionale, dar greşesc profund. Aveţi doar ziduri mai bine construite. Săptămâna aceasta vă puteţi relaxa şi să lăsaţi puţin garda emoţională jos şi să te conectezi cu cineva special, indiferent dacă vorbim de o persoană nouă sau de o relaţie de lungă durată. Cu Marte în zona de dragoste, relaţii, sex a hărţii tale, viaţa ta amoroasă se va aprinde orice ai face. Distrează-te! Meriţi!

BALANŢĂ

Astrele calcă pedala de acceleraţie din viaţa ta amoroasă, ceea ce este şi bine, şi riscant (depinde cum priveşti). Dacă eşti deja într-o relaţie, această săptămână dă frâu liber distracţiei în cuplu. Pentru cei singuri există şanse să se îndrăgostească fulgerător de cineva. Da, momente intense, pasionale, dar ai grijă să nu te amăgeşti. Rezervă-ţi timp să analizezi noua cucerire din viaţa ta înainte să îţi imaginezi toată viaţa cu el/ea.

SCORPION

Vei trece prin oscilaţii. Weekendul începe bine pe plan amoros de vineri seara, dar ritmul începe să încetinească. Dar nu-ţi face griji! Luni Marte intră în semnul Capricornului şi lucrurile se vor mişca din nou repede în cuplu sau cu persoanele noi cu care te întâlneşti în această perioadă. Vei fi mai motivat să îţi faci noi conexiuni sau să îţi întăreşti relaţia. Timiditatea? Nu mai există în această săptămână pentru tine!

SĂGETĂTOR

Un weekend numai bun dacă nu îţi doreşti decât o aventură. Dar nimic mai mult! Nu este perioada potrivită să cauţi ceva serios. Săptămâna aceasta eşti însă încurajat să îţi condimentezi viaţa amoroasă aşa cum simţi. Liber la distracţie!

CAPRICORN

Dacă până acum viaţa ta amoroasă a fost poate prea plictisitoare pentru gustul tău, ai noroc! Săptămâna asta te poţi simţi mai extrovertit şi mai încrezător. Poate în sfârşit vei avea curajul să vorbeşti cu acea persoană pe care o placi. Cu atâtea planete în semnul tău, dorinţa ta sexuală se va exprima mai mult ca niciodată. Bucură-te din plin!

VĂRSĂTOR

Sezonul tău a început şi eşti gata să petreci (în dormitor şi în afara lui)! O săptămână minunată pentru dragoste şi pentru discuţii cu partenerul, dar  vezi că sunt şanse să apară un fost prin peisaj. Este şansa ta să clarifici ce doreşti şi dacă închei situaţia definitv.

PEŞTI

O atmosferă numai bună pentru întâlniri romantice în weekend, deşi viaţa amoroasă ar putea fi pe un plan secund săptămâna viitoare. Atenţie la foştii care mai încearcă să reintre în viaţa ta. Mercur retrograd ar putea aduce înapoi situaţii din trecut care trebuie rezolvate, dacă vrei prosperitate pe plan amoros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel