Horoscop DRAGOSTE 25 februarie - 4 martie. Viaţa amoroasă va STAGNA pentru ACESTE zodii. Care sunt semnele NOROCOASE

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop DRAGOSTE 25 februarie - 4 martie. Viaţa amoroasă va STAGNA pentru ACESTE zodii. Care sunt semnele NOROCOASE (sursa foto: Nathan Dumlao / Unsplash)
Horoscop DRAGOSTE 25 februarie - 4 martie. Viaţa amoroasă va STAGNA pentru ACESTE zodii. Care sunt semnele NOROCOASE (sursa foto: Nathan Dumlao / Unsplash)

Horoscop DRAGOSTE 25 februarie - 4 martie. Weekendul acesta avem Luna în Capricorn, care va tranzita pe rând apoi semnul Vărsătorului şi al Peştilor săptămâna viitoare. Miercuri avem parte de sextil Soare-Uranus, Mercur Conjuncție Saturn, Luna Nouă în Peşti, care va forma un sextil cu Uranus şi o conjuncție cu Jupiter, iar joi Venus şi Marte vor forma o conjuncţie cu Pluto. Ce vor însemna aceste aspecte pentru viaţa noastră amoroasă? Citiţi ce spun astrologii citaţi de Cosmopolitan.com:

BERBEC

Eşti îndemnat să iei lucrurile mai uşor. Nu totul trebuie făcut cu grabă, în special în relaţii. Este o săptămână bună n care te poţi gândi ce doreşti pe termen lung. Nu contează în ce stadiu eşti. Fie că eşti doar la prima întâlnire cu cineva, că vrei să te muţi cu o persoană cu care te vezi de ceva timp sau vrei să oficializezi o relaţie, gândeşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie şi de a face pasul.

TAUR

Viaţa ta amoroasă nu e prea activă acum. Indiferent de statutul tău relaţional, plictiseala pare să domnească peste tot. Astrele îţi dau totuşi o şansă să condimentezi lucrurile. De fapt, şmecheria e că vei face tu toată munca dacă vrei să se schimbe ceva, că altfel nu se mişcă nimic. Descarcă aplicaţii de întâlniri, invită pe cineva în oraş (chiar dacă nu e chiar genul tău) sau încearcă ceva nou în cuplu. Ambele părţi vor fi mulţumite.

GEMENI

Poate ai trecut printr-o perioadă mai emoţională, în special de când a început sezonul Peşti, iar săptămâna asta va continua pe acelaşi trend. Eşti în căutare de conexiuni reale, puternice, profunde. Deşi unii te pot percepe ca fiind o persoană superficială, tu pur şi simplu nu te mulţumeşti cu orice, acesta este adevărul. Dar atenţie! Există riscul să investeşti mai multe sentimente decât este cazul în cineva în această perioadă.

RAC

Ai permisiunea astrelor să iei marea decizie privind viaţa ta amoroasă! Eşti gata să oficializezi relaţia? Sau vrei să te desparţi? Asigură-te că te-ai gândit bine şi te poţi pregăti să iei o decizie spre finalul săptămânii.

LEU

Zona de relaţii a hărţii tale este activată la începutul săptămânii şi începe o perioadă bună pentru întâlniri sau pentru a petrece timp de calitate în cuplu. Spre mijlocul săptămânii se pot întâmpla câteva blocaje. Poate cineva decide să nu îţi mai răspundă la telefon sau simţi că te respinge, deşi lucrurile păreau să meargă bine. Înainte să sari la concluzii sau să iei vreo decizie bruscă, verifică ce se întâmplă.

FECIOARĂ

Este un weekend dedicat flirtului şi îţi este uşor să te conectezi cu ceilalţi. De fapt, toată această săptămână este nemaipomenită din punct de vedere amoros. Cu o mică condiţie: încearcă să mai ieşi puţin din zona de confort. Preia iniţiativa! Fă primul pas! Organizează acea seară minunată pe care ţi-o doreşti de mult timp cu persoana ta specială!

BALANŢĂ

Cei singuri au puţin ajutor de la astre la începutul săptămânii. De fapt, toţi nativii Balanţă vor fi învăluiţi de o două în plus de carismă, mister şi optimism, aşa că o nouă cucerire e aproape garantată! Nu e un moment pentru dragoste de durată, dacă asta voiai. Aşa că bucură-te de orice moment frumos atât cât durează şi nu te bosumfla dacă nu mai primeşti niciun semn de la el/ea după. Va veni şi vremea ta.

SCORPION

Puţin stres pe acasă sau pe la serviciu. Din fericire, weekend-ul ăsta ai ocazia să evadezi şi să te distrezi. Mergi într-un bar şi încearcă să cunoşti pe cineva. Dar dacă nu ai noroc, atunci păstrează-ţi optimismul până miercuri, când sunt şanse să întâlneşti pe cineva neaşteptat.

SĂGETĂTOR

Nu ştim cum să îţi spunem, dar viaţa ta amoroasă nu mişcă în acest weekend. Poate la începutul săptămânii vei cunoaşte ceva persoane noi, dar nimic nu este garantat. Nici nu prea ai cuvintele la tine acum. Încearcă să nu forţezi nimic şi fii cât mai relaxat. Concentrează-te pe tine însuţi până una alta şi aşteaptă aspecte ceva mai bune.

CAPRICORN

Poate în weekend nu se întâmplă cine ştie ce, dar săptămâna următoare este spectaculoasă, cu Uranus în zona de dragoste, sex și distracție a hărţii tale. Sunt şanse să cunoşti următoarea ta pasiune. Dacă eşti cu cineva, bucură-te de efectele conjuncţiei Venus - Marte pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia.

VĂRSĂTOR

Poţi să simţi că te conectezi şi te înţelegi mai bine cu oricine altcineva decât cu partenerul tău. O fi de vină Saturn, care se află în semnul tău. Poate îţi este frică să cobori zidurile. De ce îţi este teamă? Puţină vulnerabilitate şi deschidere în cuplu pot să întărească legătura mult.

PEŞTI

Dacă nu vrei să fii singur în propriul tău sezon, atunci Luna în Capricorn dina cest weekend în "serveşte pe tavă" puţină aventură în plan amoros. Dacă îţi place ce ai "primit" sau pe cine ai primit de la Univers, nu îţi fie ruşine să propui o nouă întâlnire romantică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel