Horoscop DRAGOSTE 25 martie - 1 aprilie. Săptămâna DECIZIILOR pentru ACESTE semne!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop DRAGOSTE 25 martie - 1 aprilie. Săptămâna DECIZIILOR pentru ACESTE semne! (sursa foto: Evgeniya Litovchenko / Unsplash)
Horoscop DRAGOSTE 25 martie - 1 aprilie. Săptămâna DECIZIILOR pentru ACESTE semne! (sursa foto: Evgeniya Litovchenko / Unsplash)

Horoscop DRAGOSTE 25 martie - 1 aprilie. Sâmbătă, Mercur va avea un sextil cu Pluto, adică o zi bună pentru discuţiile acelea serioase în cuplu sau cu persoana de care îţi place. Luni, Mercur intră pe terenul îndrăzneţului Berbec. Marţi, Venus se întâlneşte cu Saturn, deci mare grijă la cuvinte, este un risc mare de neînţelegeri. Luna în Peşti de marţi mai îndulceşte un pic atmosfera, dar focul se aprinde cu Luna Nouă în Berbec de pe 1 aprilie. Acum că avem un rezumat al aspectelor de săptămâna viitoare, astrologii citaţi de Cosmopolitan ne oferă şi horoscopul săptămânal în dragoste pentru fiecare zodie / ascendent:

BERBEC

Sunteţi vedetele acestei perioade, mai ales că este şi sezonul vostru! Noi începuturi se anunţă peste tot, chiar şi pe plan amoros. Dacă te-ai hotărât cu privire la cineva, pune întrebarea! Propune o întâlnire, o relaţie, poate chiar o căsătorie! Cei singuri se pot lovi de nişte blocaje pe plan amoros luni. Pare cam greu să găseşti pe cineva nou, dar restul săptămânii are mai mult potenţial romantic şi chiar erotic.

TAUR

Eşti ceva mai extrovertit weekendul acesta, aşa cei singuri pot să atragă persoane noi fără efort. Şi ar trebui să profite de aceste două zile de weekend întrucât restul săptămânii nu promite mare lucru. Posibil să mai ai parte de nişte drame din trecut (foşti). Este săptămâna în care chiar trebuie să te gândeşti dacă mai vrei să reaprinzi flacăra sau să o stingi de tot.

GEMENI

Nativii singuri au undă verde la distracţie şi la legături cu oameni noi. Sezonul Berbecului vă încurajează. O mică menţiune: mulţi dintre oamenii noi pe care îi cunoşti s-ar putea să dorească doar o prietenie cu tine. Există riscul de amăgire, poate cineva nu îţi mai răspunde la apeluri, la mesaje. Dar nu-i nimic! Până la finalul săptămânii, vei primi un semn de la persoana potrivită!

RAC

Vei fi puţin testat săptămâna care vine. Cineva care vă face curte cu mesaje drăguţe s-ar putea să te facă să te simţi de parcă te-ai îndrăgostit, chiar dacă nu eşti genul care grăbeşte lucrurile, mai ales în dragoste. Nu încerca să sari peste etape, în special dacă nu te simţi pregătit. Ia-o uşor şi totul se va aşeza de la sine.

LEU

Ai linişte pe plan amoros. Ce puţin până marţi, când Venus se întâlneşte cu Saturn. Nu e ceva grav, dar poate aduce nişte ciocniri cu partenerul. Grijă să nu transformaţi chestiunile mici în probleme mari. Un singur mesaj nepotrivit poate escalada situaţia rapid. Învaţă să fii răbdător şi să te calmezi când simţi că eşti pe cale să spui ceva regretabil. Găseşte un mod mai blând de a-ţi comunica nemulţumirile.

FECIOARĂ

În această săptămână, zona de dragoste a hărţii tale este sub lumina reflectoarelor! Poţi întâlni o persoană memorabilă sau să ai parte de momente romantice. Da, ai liber la distracţie! Dar ai grijă că poţi să te îndrăgosteşti cu o iuţeală ameţitoare!

BALANŢĂ

A venit momentul de care ai tot fugit: trebuie să îţi iei viaţa amoroasă în serios! Se anunţă ceva important în acest aspect al vieţii tale cu Mercur şi Luna Nouă în Berbec. S-ar putea să ai poate de nişte piedici de la planeta blocajelor, Saturn. Superficialitatea, aventurile, flirturile nu sunt încurajate, însă dacă ai vrut să închegi o relaţie serioasă cu cineva sau să duci relaţia de cuplu la următorul nivel, asta e săptămâna potrivită!

SCORPION

Eşti cam reţinut la locul de muncă, dar finalul de săptămână se anunţă ceva mai lejer şi îţi vei putea permite nişte momente de distracţie. Adică dacă vrei doar o aventură, au destule şanse! Nu sunt evenimente serioase care să îţi afecteze viaţa amoroasă. Trăieşte clipa!

SĂGETĂTOR

Pune-ţi centura de siguranţă şi pregăteşte-te de distracţie! Cu Mercur şi Soarele în Berbec chiar în zona de romantism a hărţii tale şi cu Luna Nouă în Berbec, poţi trăi momente intense alături de cineva nou. Nu te aştepta la ceva serios. Mai degrabă un prieten cu beneficii. Dar cum lui Saturn îi place să mai pună câte o piedică, trebuie să aştepţi să te abordeze cealaltă persoană întrucât flirtul va fi ceva mai dificil săptămâna aceasta.

CAPRICORN

O perioadă intensă, cu care nu te vei mai întâlni timp de câteva luni. Profită de ea la maximum! Cuvintele tale sunt puternice, atrăgătoare. E uşor să legi o relaţie sau să flirtezi, mai ales când intră şi Luna în Peşti. Pune-te acolo în lumină dacă nu vrei să îţi pară rău de oportunităţile ratate!

VĂRSĂTOR

După o perioadă de secetă în viaţa amoroasă, sezonul Berbec te încurajează să îţi încerci norocul. Meriţi asta! Singura ta problemă poate să fie Saturn, care poposeşte acum în semnul tău şi îţi cam loveşte încrederea în sine, mai ales când încerci să abordezi pe cineva. Dar important e să apari la locul şi momentul potrivit. Dacă poţi să treci peste neîncredere, sunt şanse să cunoşti nişte persoane noi săptămâna aceasta.

PEŞTI

Dacă te vezi cu cineva sau eşti într-o relaţie unde nu există niciun progres, săptămâna aceasta te duce în situaţia în care să le spui PA! Simţi că nu ai timp de pierdut şi ai perfectă dreptate! Da, există un risc mare de despărţire în aceste zile, dar este doar pentru a elibera spaţiul pentru cineva nou care să te trateze exact aşa cum meriţi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel