Horoscop DRAGOSTE 4 - 11 februarie. AVERTISMENT pentru două ZODII: "GRIJĂ la cuvinte!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop DRAGOSTE 4 - 11 februarie. AVERTISMENT pentru două ZODII: "GRIJĂ la cuvinte!" (sursa foto: Freepik.com)
Horoscop DRAGOSTE 4 - 11 februarie. AVERTISMENT pentru două ZODII: "GRIJĂ la cuvinte!" (sursa foto: Freepik.com)

Februarie este cunoscută drept luna iubirii, dar începutul nu e foarte glorios. Saturn e în conjuncție cu Soarele, ceea ce cam strică distracţia, dar Marte va salva spectacolul în acest weekend, când va forma un sextil cu Jupiter, ceea ce va aduce puţin mai multă motivaţie şi un apetit sexual crescut. Marte îşi va continua spectacolul pe cer când se va întâlni cu planeta surprizelor, Uranus şi vor aduce nevoia de a încerca lucruri noi. Iar dacă ai aşteptat un moment bun pentru a vorbi cu cineva special sau pentru a purta o discuţie importantă, miercuri Luna intră în semnul vorbăreţ al Gemenilor. Astrologii citaţi de Cosmopolitan.com ne aduc "prognoza" astrologică în dragoste pentru weekend şi următoarea săptămână, în funcţie de zodie / ascendent:

BERBEC

Am vrea să îţi spunem că vei avea parte de acţiune, adrenalină cu care te hrăneşti de obicei, dar nu, nu e weekendul tău. Putem da vina pe conjuncţia Soare - Saturn dacă acea persoană de care îţi place mult nu prea simte să te vadă seara asta sau să îţi răspundă la mesaje. Dacă eşti într-o relaţie, s-ar putea ca aspectele mai puţin plăcute să nu fie resimţite. Doar ai răbdare până când intră Luna în semnul Gemeni. Te vei simţi mai în elementul tău.

TAUR

Ah, tu! De când nu ai mai ieşit din casă? Astrele te încurajează să îţi condimentezi viaţa amoroasă. Ştim că eşti fanul rutinelor şi a tiparelor previzibile, în special când vorbim de relaţii, dar dacă şi tu începi să te plictiseşti, e clar că e nevoie de o schimbare. Poţi să te surprinzi şi pe tine cu nişte jucării noi, o lenjerie sexy, o persoană nouă în dormitor. Orice te face să simţi că trăieşti!

GEMENI

Săptămâna asta îl ai pe Marte în zona de intimitate a hărţii tale. În traducere: Multă acţiune şi libido crescut. Dar, atenţie! Se anunţă a fo şi o săptămână ceva mai emoţională pentru tine. O fi Luna care va intra în semnul tău, dar să ştii că e foarte probabil să prinzi sentimente puternice în perioada asta pentru cineva. Dacă eşti într-o relaţie, e perfect! Dacă vrei să îi acorzi o şansă unei persoane noi, fii ceva mai precaut.

RAC

Deşi se anunţă artificii în dormitorul tău în acest weekend, parcă ceva nu te mulţumeşte pe deplin. Sexul este grozav, dar simţi că lipsesc emoţiile, ceva ce tu ai nevoie în cuplul tău. Poate o deconectare bruscă în relaţia cu partenerul. O fi doar o fază trecătoare? Posibil. Aspectele astrologice sugerează că ai deja ceva timp de când trebuia să ai o discuţie cu partenerul tău despre problemele pe care le-aţi tot trecut cu vederea. Aveţi nevoie de o pauză sau ajungeţi la despărţire? Numai tu ştii ce îi trebuie inimii tale şi trebuie să fii sincer cu tine. Atunci va veni şi răspunsul.

LEU

Vrei iubire, dar când ai atât de mult de muncă, e greu să îţi faci timp de plăceri. Mai mult, stresul de la serviciu începe să se simtă şi în viaţa ta amoroasă. Ai grijă la cuvinte în această perioadă şi încearcă să nu ai resentimente faţă de persoana iubită. Ia o pauză. Eşti îndemnat să cauţi un echilibru în viaţa ta şi să îţi laşi problemele la uşă (atât la serviciu, cât şi acasă). Doar aşa poţi să îţi ajuţi viaţa amoroasă să prospere.

FECIOARĂ

O fi dragostea vieţii tale? O întrebare care s-ar putea să te obsedeze puţin în următoarea perioadă. Se anunţă o conexiune intensă cu o persoană remarcabilă. Conexiunea poate fi atât emoţională, cât şi fizică. Vei avea parte de câteva zile de creştere în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă şi tot ce trebuie să faci e să îţi laşi zidurile de apărare ceva mai jos. Ştim, ţi-e greu. Dar ai nevoie să îţi arăţi şi partea mai vulnerabilă în relaţia cu partenerul tău.

BALANŢĂ

Tânjeşti după o relaţie şi vrei să ai parte de o conexiune puternică, dar când vei putea renunţa la obiceiul tău de a flirta şi a frânge inimi peste tot şi să iei lucrurile ceva mai în serios? Încearcă să îi dai o şansă acelei persoane pe care ai pus ochii. Vezi dacă poţi să o cunoşti mai bine şi să ai o conexiune autentică în loc să fugi imediat spre următoarea "victimă". Trebuie depus puţin timp şi efort pentru a construi o relaţie, dar rezultatul va fi pe măsură.

SCORPION

Răsare Soarele pe strada ta şi se anunţă îmbunătăţiri în viaţa amoroasă. E momentul să îţi încerci norocul cu cineva nou. Marţi se anunţă ca fiind o zi numai bună să încerci ceva nou cu partenerul/a. Poate o drumeţie, o cină într-un nou restaurant. Luna în Gemeni va fi în zona de intimitate a hărţii tale şi va face trecerea de la o perioadă de romantism la una cu multă sexualitate şi senzualitate. Ce să îţi doreşti mai mult?

SĂGETĂTOR

Eşti în pană de cuvinte în următoarele zile. Cumva, orice încerci să spui, nu iese cum îţi doreşti. Nu vrem să punem presiune pe tine, dar, din păcate, este fix o perioadă în care orice spui are şi o greutate aparte, iar oamenii sunt atenţi. Aşa că, ai grijă la cuvinte şi planifică orice vrei să spui, fie că vrei să inviţi pe cineva în oraş sau dacă vrei să discuţi despre statutul relaţiei tale. 

CAPRICORN

Marte te cheamă la "joacă"! Apetitul sexual va fi ajutat de energia încrezătoare şi îndrăzneaţă a planetei Marte, ceea ce îţi va mări şansele să cucereşti pe cineva sexy. Da, trebuie să ieşi din casă! Ar fi şi păcat să nu profiţi de acest weekend.

VĂRSĂTOR

Hmmm, e ceva diferit la tine weekendul acesta! Te simţi timid, închis în sine. Poate chiar ar fi bine să faci o pauză şi să te gândeşti doar la tine în următoarele zile. Oferă-ţi puţin răsfăţ, iubire. Vei simţi că reintri în ritmul tău normal când Luna va intra în Gemeni, iar apoi viaţa amoroasă devine din nou interesantă, întrucât activează zona de dragoste, sex şi distracţie a hărţii tale.

PEŞTI

Of, încă te gândeşti puţin la cineva din trecut. E de bine? E de rău? Depinde! Ştim doar atât: astrele te îndeamnă în această săptămână să te concentrezi pe ceea ce îţi face bine în viaţă şi ceea ce te ajută să progresezi. Dacă fostul/fosta nu aduce decât energie negativă şi resentimente, poate e momentul să închei situaţia cu totul şi să laşi trecutul în urmă. Dar, dacă printr-o minune, simţi că s-a schimbat ceva în bine în ceea ce îi priveşte, poţi să te gândeşti dacă merită să le mai dai o şansă şi să reaprindeţi flacăra.

sursa foto: Love photo created by freepik - www.freepik.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel