Horoscop DRAGOSTE 4 - 11 martie. Venus şi Marte în Vărsător ÎNCING atmosfera pentru ACESTE zodii!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop DRAGOSTE 4 - 11 martie. Venus şi Marte în Vărsător ÎNCING atmosfera pentru ACESTE zodii! (sursa foto: El Salanzo / Unsplash)
Horoscop DRAGOSTE 4 - 11 martie. Venus şi Marte în Vărsător ÎNCING atmosfera pentru ACESTE zodii! (sursa foto: El Salanzo / Unsplash)

Horoscop DRAGOSTE 4 - 11 martie. Iată ce se întâmplă: în acest weekend avem o conjuncţie Soare-Jupiter. Poate ai auzit de cea mai fericită zi a anului... Da, ei sunt "responsabili" de această zi minunată, care aduce multă motivaţie şi optimism să începi o nouă relaţie sau o nouă etapă în actuala relaţie. Venus şi Marte se mută împreună în Vărsător, formând o conjuncţie romantică, iar Luna intră în senzualul semn al Taurului, de unde va pleca spre Gemeni marţi. Miercuri, Mercur se duce în semnul emoţional al Peştilor. Cu alte cuvinte, un weekend perfect pentru romantism şi o săptămână care te ajută să menţii flacăra vie în viaţa ta amoroasă! Iată, potrivit astrologilor citaţi de Cosmopolitan.com, ce îţi rezervă astrele în următoarele zile:

BERBEC

Dacă eşti singur, ai noroc în acest weekend! În această seară s-ar putea să nu ai cine ştie ce surprize, dar sâmbătă şi duminică sunt zile perfecte pentru a cunoaşte oameni noi, cu ajutorul conjuncţiei Venus-Marte în Vărsător. Nici în timpul săptămânii nu îţi va lipsi distracţia, întrucât Luna în Gemeni îţi oferă un avantaj în flirturi. Încearcă-ţi norocul fără frică!

TAUR

Ai în minte obiectivele relaţiei tale. Este un moment bun să te gândeşti la viitorul tău împreună cu partenerul/a. Dacă eşti singur, poţi reflecta la ce îţi doreşti de la o relaţie de cuplu. Apoi, fii gata să ieşi din zona de confort. Cred că eşti sătul/ă să auzi asta! În unele cazuri, s-ar putea să se ajungă la despărţiri. Ia decizia pe care o simţi cea mai corectă pentru tine!

GEMENI

E timpul să faci pasul! După atâta analiză şi muncă, terenul este pregătit pentru un nou nivel în cuplu. Jupiter, planeta expansiunii, te împinge să oficializezi o relaţie sau să ai grijă de relaţia actuală. Te simţi mai pregătit să te implici serios în viaţa de cuplu. Mult succes!

RAC

Îţi este puţin teamă să grăbeşti lucrurile şi vrei totul pas cu pas, dar pentru celălalt se poate simţi ca şi cum stagnează lucrurile între voi. Prinde puţin curaj şi fă pasul! Nu trebuie neapărat să fie ceva important dacă nu te simţi confortabil, dar măcar condimentează puţin lucrurile, dă un indiciu că şi tu doreşti să continue ceea ce aveţi. Arată persoanei de care îţi place că eşti interesat/ă.

LEU

Venus şi Marte se învârt prin zona de relaţii a hărţii tale în acest weekend şi nu vin cu mâna goală! Aşteaptă-te la nişte oportunităţi în dragoste/ sex! Simţi norul romantismului, iar distracţia din pat este mai intensă ca oricând. Există mult potenţial aici şi ar fi păcat să nu profiţi!

FECIOARĂ

Este weekendul ideal pentru a repara lucrurile în relaţia ta sau pentru a aduce îmbunătăţiri! Conjuncţia Soare-Jupiter luminează zona de relaţii a hărţii tale şi mişcă toate obstacolele din loc pentru ca tu să îţi duci planul mai departe. Invită acea persoană drăguţă în oraş! Pune marea întrebare partenerului/erei. Iniţiativa este răsplătită în acest weekend şi tot ce întreprinzi acum este de lungă durată, exact cum îţi place ţie!

BALANŢĂ

Dorinţa sexuală este peste limite acum, cu guvernatorul tău Venus şi Marte care se ascund în zona de dragoste, sex și distracție a hărții tale. Ai chef de joacă, de flirt, de socializat. Indiferent dacă eşti cu cineva sau singur, este o săptămână bună din punct de vedere amoros. Ai grijă cui îi oferi atenţia sau pentru cine prinzi sentimente. Vibraţiile emoţionale ale Peştilor te pot face să te îndrăgosteşti de cineva care era menit să fie doar o aventură.

SCORPION

Eşti urmărit de noroc! Zona de romantism, sex și distracție a hărţii tale este activată toată săptămâna. Flirtezi ca şi cum ai respira! Dacă eşti cu cineva, vei simţi că lucrurile între voi stau foarte bine. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, te ajută să te simți mai carismatic și mai motivat, așa că poţi atrage atenția oricui doreşti!

SĂGETĂTOR

Poate ai simţit că lucrurile merg încet în sezonul Peştilor, dar te salvează acum Venus şi Marte care ajung în Vărsător, chiar în zona de comunicare a hărţii tale, unde vor sta pentru câteva săptămâni. Ai ocazia să cunoşti oameni noi sau poţi să îţi "vrăjeşti" partenerul/a prin mesaje romantice sau prin conversaţii profunde. Bucură-te de această "super-putere" în zilele care urmează!

CAPRICORN

O perioadă plină de emoţii. Ştim... "îţi place"! Dar te ajută conjuncţia Soare-Jupiter din acest weekend. Îţi oferă cadrul necesar pentru a te deschide faţă de cineva special şi să îţi exprimi sentimentele. Săptămâna aceasta nu promite cine ştie ce acţiune în dormitor, dar vor fi ocazii pentru a petrece timp de calitate cu persoana ta specială.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă nu mai suntem în sezonul Vărsătorului, tu continui să petreci. Cu cine? Cu planetele Venus şi Marte care intră în semnul tău în acest weekend şi te copleşesc cu o aură carismatică şi seducătoare. Vei atrage priviri cu doza de încredere pe care o vei primi de la astre. Vei avea cam o lună în această atmosferă, aşa că bucură-te din plin!

PEŞTI

Of, nu ştiu cum să îţi spunem... Nu vrem să îţi stricăm ziua, dar în loc să apară nişte noi pasiuni în viaţa ta, s-ar putea ca nişte foşti să caute conversaţie cu tine. Poate şi prin simple mesaje de "La mulţi ani!". Planetele iubirii Venus și Marte se află în casa a douăsprezecea a hărții tale, care guvernează finalizarea ciclurilor, așa că dacă există relații din trecut care nu s-au încheiat bine sau foști din trecut peste care nu ai reuşit să treci, ai acum ocazia să pui punct pentru totdeauna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel