Horoscop Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Schimbări puternice pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 5 mai, va urma o Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion.

Ei bine, acest eveniment ne activează toate fricile. Mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate.

Putem spune că acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră, deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să ne cutremure viața. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din propria cenușă, ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală.

Cum ne poate influența această Lună Plină de pe 5 mai? Aflăm toate detaliile de la astrologul Daniela Simulescu!

„Va fi o Lună Plină care se va petrece în semnul Scorpionului, așa că este un eveniment destul de zăpăcit, dacă mă uit la astrograma momentului. Eclipsa se petrece pe axa Taur-Scorpion. În orice eveniment avem implicat arhetipul Scorpionului, dar și pe Uranus, lucrurile sunt mai speciale, de ținut minte. Să avem grijă, în jurul acestei date, în ce ape ne scăldăm.”

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, această Lună Plină se va petrece pe axa 2-8. Așadar, de tot ce ține de bani, de resurse, de taxe, de impozite, de moșteniri sau de negocieri. Aceste aspecte sunt destul de puternice, iar pe undeva, s-ar putea să pierzi controlul și să îți dai seama că resursele pe care le ai nu prea îți mai sunt folositoare.

Poate că până acum, știai că poți să trăiești cu o anumită sumă și te puteai baza pe ea. Dar s-ar putea să te trezești și să realizezi că îți trebuie mai multe finanțe. Și că nu trebuie să aștepți doar de la ceilalți, ci să înveți să te crești pe tine înăuntru, ca să poți să atragi și alte venituri sau resurse. Ai mare grijă la bani, dar și la pierderea controlului.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

De cele mai multe ori, Luna Plină vorbește și despre un apogeu, de un final. La tine se va petrece în Casa a 7-a, deci vorbim despre sectorul relațional. Mulți dintre voi s-ar putea să ia diferite decizii, fie că te căsătorești, că te desparți, că te muți alături de partener sau că îl abordezi diferit pe acesta.

Sau descoperi lucruri noi despre persoana dragă, iar dinamica relației se schimbă. Ai grijă că, totuși, Mercur este retrograd. Să nu ai tendința de a te baza foarte mult pe ceea ce s-a întâmplat în trecut. Trăiește aici și acum!

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion se va petrece pe axa 6-12. Dar ar trebui să punem puțin accent pe Casa a 6-a, deci pe relațiile de muncă. Sau pe încrederea orbească pe care o ai în anumiți colegi. În apropierea acestei date, s-ar putea să îți dai seama că ai așteptări prea mari legate de ei și că nu sunt la fel cum credeai.

Ar trebui doar să rezolvi acele probleme de la job, nu să stai și să îi acuzi pe colegi de tot felul de lucruri. Gândește-te, apoi, la Casa a 12-a, deci la tot ce este în capul tău și să îți dai seama de ce ai aceste așteptări. Poate că asemeni colegii cu cineva din trecutul tău, fie că ne referim la mamă sau tată. Dar este recomandat să revii cu picioarele pe pământ și să îți dai seama că sunt simpli oameni care mai greșesc și care nu sunt obligați să îți facă pe plac. Fii atent și la sănătate! 

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

Luna este guvernatorul tău, așa că această Luna Plină este importantă pentru tine. Astfel, acest eveniment nu este atât de neplăcut pentru tine, fiindcă te va pune foarte mult în contact cu traumele din copilărie, cu amintiri pe care le ai sau cu dureri peste care nu ai trecut.

Poate că acum, când observi că anumiți oameni din jurul tău nu mai sunt atât de prezenți în viața ta, este posibil să te simți singur și să gândești că nimeni nu te apreciază sau nu te ajută. Ar fi bine să te întorci la tine și să nu mai pui atât de mult accent pe ceilalți. În plus, ai puțină grijă și la relațiile cu prietenii.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

La tine, această Eclipsă se va petrece pe axa 4-10. Și pentru că urmează să intre și Jupiter în Casa a 10-a, a carierei, merită să pui accent pe această casă. Vorbim despre faptul că trebuie să te mulțumești cu ceea ce ai, aici și acum, din punct de vedere profesional. Chiar dacă îți dorești un loc mai bun sau mai multe finanțe, această căutare te face să uiți că poate ceva din tine suferă.

De fapt, până nu o să fii bine cu tine însuți, nu o să atragi nimic din ceea ce îți dorești. Ai mare grijă și la modul în care îți gestionezi relația cu șefii. Aceștia nu îți sunt rude, deci nu sunt obligați să îți răspundă într-un fel sau să te aplaude atunci când îți dorești tu. Trebuie să te validezi singur și să fii mândru de capacitățile tale. 

Profită de acest aspect și nu uita că în Casa carierei va intra și Jupiter, de pe 16 mai. Când înveți să prețuiești cu adevărat lucrurile pe care le ai, vei vedea că totul se schimbă. 

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Va fi un eveniment nemaipomenit dacă îți dorești să pleci la drum, să faci o călătorie. Dar nu doar de dragul de a le face, ci cu un scop precis. Dacă nu le ai în calcul, poți cunoaște niște oameni sau poți purta niște discuții. Există șansa de a revedea anumite persoane, iar din discuțiile cu ele, să ai anumite revelații. 

Vorbim atât despre drumurile și călătoriile fizice, cât și despre cele cu mintea. Fiindcă poate alegi să mergi la un curs, la un atelier, deci vorbim și despre învățare, dar și despre acceptarea faptului că și alții au alte păreri. Poți să realizezi o introspecție, ca să îți dai seama ce anume te deranjează.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină va avea loc în Casa 8-a. Dacă știi că ai probleme de intimitate, să știi că pot apărea momente tensionate. În cazul în care ai tot ascuns anumite probleme, pe data de 5 poate fi un moment în care să iei partenerul și să discuți deschis cu el despre aceste nemulțumiri pe plan intim.

Pe urmă, vorbim și despre bugetul împărțit, adică de banii pe care îi pui la comun cu partenerul. Și aici, s-ar putea să apară niște discuții mai neplăcute. Este nevoie și să te confrunți cu anumite frici pe care le ai. Să nu uităm că frica de abandon este pentru tine mereu prezentă. Însă, de cele mai multe ori, din frică nu ajungem să facem lucruri bune. Așa că fii mai atent cu această teamă de a pierde. 

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină se va petrece în semnul tău. Multitudinea de emoții prin care treci o să fie uimitoare. Având în Casa a 7-a Soarele, Jupiter și pe Mercur retrograd, este posibil ca partenerul să te destabilizeze. După care te stabilizează. Azi îți spune ceva, iar mâine altceva, iar tu nu mai știi ce să crezi.

Iar asta se întâmplă pentru că tu nu ești foarte sigur pe propria persoană. Dacă ai fi mai sigur, ai știi să negociezi și să înveți mai bine ce face și ce zice celălalt. Nu uita că victimizarea nu este o tactică sănătoasă. Mai bine stai de vorbă sincer și deschis, oricât de mult doare.

Iar emoțiile pe care le ai nu le abandona, ci trăiește-le. În caz contrar, vor deveni și mai puternice și te vor surprinde atunci când îți este lumea mai dragă.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Plină se va petrece pe axa 6-12, așa că ar trebui să vorbim puțin despre sănătate. O parte dintre acești nativi sunt îndemnați să își îndrepte atenția către această zonă, fie că discutăm despre problemele cronice sau cele acute. Îndreaptă-ți atenția către medicina clasică, dar îți poți schimba și stilul de viață.

Să nu uităm un lucru: avem Luna în Casa a 6-a, în opoziție cu Uranus. Iar acest lucru ne spune că nu te poți baza de pe o zi pe alta pe propria rutină. Când nu poți să pui punctul pe i în acest sector al vieții, totul o ia razna. Găsește-ți o rutină cât mai simplă și preocupă-te de sănătate.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Jupiter va intra în Casa a 5-a în curând. Ne adresăm în special celor care își doresc copii și celor care au, dar relația cu ei nu este una foarte bună. Evenimentul de pe 5 mai este un moment care te îndeamnă să vorbești cu copiii tăi indiferent de vârsta lor, să vezi ce se întâmplă cu ei. Și să accepți că nu trebuie musai să facă așa cum zici tu.

Sau poate apar anumite evenimente în viața lor, fie la școală sau la grădiniță.

Iar dacă îți dorești copii, ai grijă ca și partenerul să își dorească acest lucru. Totul pleacă de o liniște, mai ales în preajma Lunii Pline. Toată zona ce ține de iubire și de copii este foarte importantă. 

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină o să aibă loc în Casa a 10-a. Din punct de vedere profesional, se schimbă ceva. Se poate încheia o etapă sau poate începe alta. Cert este că trebuie să îți aduci aminte că ceea ce întâmplă acum nu rămâne bătut în cuie, pe veci. 

Fie că este bun sau rău, nu vei rămâne blocat într-o situație pentru toată viața. Acest eveniment îți poate testa limitele, fricile și anxietatea. Dar și relația pe care o ai cu autoritatea. Ai foarte mare grijă, ca să poți împăca și partea profesională, dar și pe cea personală. Dar este destul de greu, fiindcă balanța nu este una foarte echilibrată.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Ție îți priește acest eveniment de pe 5 mai, pentru că activează axa 3-9, o axa a cunoașterii. În Casa a 3-a avem și Mercur retrograd, Soarele și Uranus. Pe de-o parte, vorbești despre trecut, dar pe de alta, ai în vedere și viitorul. Ce înseamnă asta? 

Că trebuie să capeți cunoștințe noi. Cele din trecut reprezintă o bază, dar viitorul cere de la tine să citești o carte, să urmărești un documentar, o emisiune, să faci un curs, să mergi într-o călătorie sau să te înscrii la o facultate, de ce nu. De fapt, ai foarte mare nevoie de neprevăzut în viața ta cotidiană. Orice informație pe care o vei primi va fi de mare ajutor.

Urmărește aici emisiunea completă cu Daniela Simulescu: 

Citește și: 5 mai: Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion. Avertisment pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel