Horoscop Eclipsă Soare/Luna Nouă în Scorpion. Cum va transforma fiecare ZODIE/ASCENDENT

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Începe sezonul Eclipselor! Pe 25 octombrie avem una de Soare, iar pe 8 noiembrie una de Lună. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Scorpion de pe 25 octombrie poate readuce în discuție, pentru fiecare dintre noi, cea mai mare durere. Energia Scorpionului vorbește despre extreme, despre profunzime, intensitate, regenerare și transformare radicală. Cum Pluto va fi în casa 1 a astrogramei momentului, iar tripla conjuncție Soare-Lună-Venus se va afla în casa a 9-a, nu putem decât să urmăm sfaturile astrelor: adică să transformăm durerea într-o adevărată armă, într-un profesor veritabil. Să luăm criza cea mai puternică și să o transformăm într-o mare oportunitate. Nu a zis nimeni că este ușor. De cele mai multe ori, trebuie să acceptăm că suntem vulnerabili și să fim dispuși să parcurgem toate etapele unui doliu emoțional. 

Doar astfel vom renaște din propria cenușă, vom ieși din postura de victimă, nu ne vom mai resemna. Ci vom accepta ce ne oferă viața.

Evenimentul se va resimți cu precădere în astrogramele celor cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Dar fiecare dintre noi poate fi cuprins de un carusel de emoții. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Îți vei accepta lipsa de putere și control în anumite privințe. Sau mai bine zis, îți vei da seama că este necesar să îți alegi luptele. Că nu ai resurse să le poți câștiga pe toate. Până la următoarea eclipsă, cea de pe 8 noiembrie, nu ar strica să îți faci și o nouă strategie financiară. 

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea. Este posibil să îți urci partenerul pe un piedestal, deși acesta nu va întreprinde nimic special. Trebuie să îți dai seama ce anume te împinge să faci asta. Cei singuri pot cunoaște persoane cu o doză crescută de narcisism. Posibile obsesii, și pentru unii și pentru ceilalți. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se va petrece în casa a șasea, a sănătății și a serviciului. Pot apărea vești noi încurajatoare, dar și frânturi de intuiție care vor duce la decizii mult mai autentice. Oricum, managementul stresului este obiectivul principal pentru tine în aceste zile. 

Rac/ Ascendent în Rac

Creativitatea și nevoia de a fi iubit vor fi la cote uriașe. Luna Nouă se va petrece în casa a cincea și te va obliga să înveți să te iubești. Înainte de a le cere asta altora. Atitudinea față de copii se va schimba radical, cât și modul în care își manifestă aceștia emoțiile. 

Leu/ Ascendent în Leu

Luna Nouă se petrece în casa a patra. Este cazul să accepți că unele obiecte nu îți mai priesc și că ai nevoie de altele care să îți facă viața mai frumoasă. De asemenea, noi limite în relația dintre tine și membrii familiei vă vor face viața mai frumoasă tuturor. Pentru liniștea interioară trebuie să depui eforturi. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se va petrece în casa a treia. Poți folosi acest moment pentru a face pace cu frații și surorile, indiferent de cât de greu v-a fost în trecut. Prin cuvintele potrivite, vei reuși să ajungi la sufletui oricui. Vei fi un orator deosebit în orice ocazie. Zile nemaipomenite pentru a învăța ceva special. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Luna Nouă se va petrece în casa a doua. Și cum Venus, guvernatoarea ta, va fi și ea implicată, astrele nu vor decât ceva de la tine: ca în afară de cheltuielile obligatorii, să ai un buget pregtătit pentru propria plăcere. Cu cât te valorifici mai mult, cu atât vei avea mai mult de câștigat!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Luna Nouă de pe 25 octombrie dă startul unei perioade interesante pentru tine. Până la următoarea eclipsă de pe 8 noiembrie, vei primi undă verde să începi o nouă viață. Din punct de vedere profesional, personal sau social. Iar astrele vor să renunți la orice parteneriat, mai vechi sau mai nou, care nu îți aduce pic de valoare. 

Săgetător/ Ascendent în Vărsător

Luna Nouă te va obliga să scoți de la naftalină, la propriu sau la figurat, obiecte sau atitudini dăunătoare. Ori faci curățenie acasă, ori înveți să pui limite în unele relații. Nu mai neglija somnul și odihna! Fără ele, nu vei avea nicio reușită în următoarea perioadă. Ca să nu mai spunem de excesul de zel în absolut orice. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Luna Nouă va activa noi prietenii. Unele schimbări petrecute în anturajul vechi duc la o altă percepție asupra oamenilor din jurul tău. Cu unii vrei să mai petreci timp, cu unii nu. Nu ar strica să și separi planurile de viitor autentice față de acelea făcute de dragul societății. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Luna Nouă va lua cu asalt casa carierei și a statutului. Vrei o altă strategie, parcă varianta ta mai veche nu îți mai este de folos. Chiar ai dreptate! Și parcă și relația cu persoanele autoritare trebuie să se schimbe. Orice faci poate deveni foarte vizibil. 

Pești/ Ascendent în Pești

Cei care vor să învețe ceva nou, să călătorească, să adopte o altă filosofie de viață vor fi destul de încurajați de către astre. De asemenea, mulți nativi îl vor căuta pe Dumnezeu, în diverse medii. Relația cu străinătatea va fi diferită. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel