Horoscop februarie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "Îndemnul LUNII pentru VOI" - VIDEO

astrosens Team | Dată: 24 ian, 10:33 | Categorie: Horoscop lunar
Horoscop aprilie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac
EXCLUSIV
Horoscop aprilie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Totuşi, nativii Berbec, Taur, Gemeni, Rac sau cei care au ascendent în aceste semne, vor primi un "îndemn" de la astre. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Tranzite majore în luna februarie

Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Şi pentru că în februarie vorbim de Sfântul Valentin şi de Dragobete, ţin să vă spun că, din 14 februarie, Venus şi Marte fac o conjuncţie, se urmăresc una pe alta până pe 6 martie când vor intra în Vărsător. Iubirea şi pasiunea se contopesc şi oferă şanse celor care vor să treacă peste anumite evenimente nefericite, celor care vor să construiască, să mai pună o piatră de temelie în căsătoria lor, în relaţia lor, în cuplul lor. Chiar e un eveniment important. Şi gândiţi-vă că Venus şi Marte sunt în Capricorn. Acest aspect este nemaipomenit de bun să aducă stabilitate, putere, rezistenţă.

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Din primă fază, îţi spun că luna februarie vorbeşte despre carieră, despre statut, despre rolul tău în societate. Mai mult, vorbeşte despre asumarea responsabilităţii, de luarea anumitor decizii, sau setarea de obiective. Adică pe lângă cele pe care le ai deja în partea profesională, îți vei dori ceva în plus.

Pot apărea situaţii în care o persoană dragă va avea nevoie de ajutorul tău. Va trebui să fii acolo, să ai grijă sau să iei decizii, să organizezi lucruri pentru o altă persoană. Sau să ai un proiect pe lângă jobul actual, în care să demonstrezi ce calităţi şi abilităţi ai.

Vreau doar să atrag atenţia asupra unui lucru: cu atâtea planete în Capricorn, în casa a 10-a (Venus, Marte, Pluto şi Mercur pentru o perioadă), bineînţeles că lucrurile se vor mişca precum melcul, iar tu vei dori totul repede. Acest lucru te va enerva, te va înfuria, dar una din lecţiile tale din luna februarie este RĂBDAREA.

Oricum, dacă nu ai răbdare, astrele vor face în aşa fel să te frustreze, să te oblige, pentru că la un moment dat îți vei zice: "Stai puţin! Ce fac? Îmi sabotez eforturile? Adică nu pot să mă duc să fac alte lucruri în loc să mă gândesc că sunt presat şi să îi presez şi pe ceilalţi?"

Deci, cu multă răbdare, ajungi cu siguranţă acolo unde îţi doreşti. De ce nu? Poate pe 1 februarie îţi pui obiective puternice cu această Lună Nouă în Vărsător. Vărsătorul vorbeşte şi de o oarecare viziune. Poţi să faci lucruri pe care alţii nu le-au mai făcut în jurul tău, pe care să le dezvolţi în timp.

Cei care sunt într-o relaţie de ceva timp şi vor să o cristalizeze, luna februarie este nemaipomenită. Ba chiar îi ajută şi le oferă toate instrumentele în acest sens. Pentru cei care sunt într-o relaţie lungă care nu prea funcţionează şi vor să ia o decizie, în luna februarie își pot da seama că ei vor să fie iubiţi, vor să fie apreciaţi şi acolo unde sunt nu mai primesc asta.

Luna Plină din Leu de pe 16 februarie vă vorbeşte de iubire. Şi dacă simţiţi că nu mai săriţi de un nivel, că nu se mai întâmplă nimic în acest domeniu, puteţi lua decizii. De ce nu? Până la urmă, viaţa e scurtă şi nu are rost să stăm într-un confort imaginar doar de dragul de a sta în confort. Sunt ferm convinsă că vă puteţi descurca şi altfel.

Dar, în principiu, în luna februarie vorbim despre carieră, despre autoritate, despre relaţiile voastre cu şefii (pot apărea şi contre, întrucât sunteţi mai autoritari, mai independenţi). Dar, per total, luna este foarte bună pe plan profesional. Nu uitaţi că lucrurile se vor mişca cu încetinitorul.

Taur  / cei cu ascendent în Taur

În primă fază, Venus e în mers direct. Este bine! Că începutul anului a fost cam şugubăţ la nivel interior. În sfârşit vă lasă să vă puneţi obiective.

În februarie, pentru voi, casa a 9-a e plină. Casa a 9-a vorbeşte despre călătorii, studii, filozofie. Vorbim de obiective. Indiferent de vârstă, de educaţie, de statut, de venituri, în luna februarie vă puteţi pune anumite obiective: să călătoriţi undeva, să studiaţi ceva nou, poate reluaţi un curs.

Cei care au examene, multe drumuri, călătorii de făcut, e o lună nemaipomenită. Cei care vor să stabilească relaţii personale sau de afaceri cu oameni plecaţi în străinătate, le priește de minune această lună.

Vreau să vă atrag atenţia asupra unui lucru: Cu asemenea aglomerare de planete în casa a 9-a, riscul de scandal este destul de crescut. Şi scandal din absolut orice pentru că acea casă a 9-a este în opoziţie cu casa a 3-a, care vorbeşte de comunicarea cu vecinii, cu verişorii, cu toată lumea. În casa a 3-a sunt micile bârfe, în casa a 9-a sunt marile bârfe. Şi trebuie să aveţi grijă în luna februarie la ce evenimente mergeţi, pe cine vizitaţi şi în ce vă implicaţi.

În a doua lună a anului, astrele vă invită să fiţi mai "Gică contra". Voi sunteţi de obicei aşa, dar în luna februarie este mare nevoie să fiţi aşa, dar nu pentru ceilalţi, ci şi pentru voi. Să nu credeţi tot ce auziţi de alte persoane, mai ales dacă vorbim de planul profesional. Pentru că, pentru voi, Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în casa a 10-a. De asta vă spun să vă puneţi obiective mari, că puteţi să creşteţi încă un nivel la locul de muncă. Puteţi să primiţi un proiect sau o sarcină care să vă arate că nu e locul vostru acolo, astfel încât atunci când vine Luna Plină de pe 16 februarie să ziceţi "Gata, plec! Nu mai pot!".

Cu cât vă puneţi obiective mai mari, cu atât vă veţi da seama, din evenimentele care vor apărea (mai ales la nivel profesional), dacă merită sau nu merită să mai staţi pe acolo.

Apoi, aş vrea să vorbim puţin şi de faptul că Jupiter va fi în casa a 11-a. Un lucru minunat. Nu face aspecte neplăcute deocamdată. Aveţi nevoie de oameni. Chiar dacă vă contraţi cu ei, aveţi nevoie să cunoaşteţi oameni, să interacţionaţi cu ei sau să lăsaţi prietenii mai mult în viaţa noastră.

Dar trebuie să vă puneţi obiective puternice în luna februarie. Este o lună bună pentru călătorii, studii, spiritualitate. Ar fi păcat dacă în luna februarie nu aţi învăţa ceva nou.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

În primă fază, Mercur schimbă semnul. Pe 14 februarie iese din Capricorn şi intră în Vărsător. Deci, pentru prima parte a lunii, aveți o senzaţie apăsătoare, mai ales că Mercur este în casa a 8-a. Vă confruntaţi cu nişte stări interioare care vă blochează. Pe scurt, pierdeţi timpul degeaba. În prima parte a lunii, staţi doar să vă gândiţi, să vă faceţi tot felul de scenarii, să bănuiţi, să suspectaţi. 

Dar, din a doua parte a lunii, când Mercur intră în casa a 9-a, aveţi o gură de aer şi începeţi să vedeţi adevărul, să gândiţi logic, să judecaţi aşa cum trebuie şi începeţi să vă daţi seama unde aţi pierdut vremea aiurea şi unde aţi făcut ceva folositor. Cu intrarea guvernatorului vostru în casa a 9-a începe o perioadă în care o să vă daţi seama că vreţi o altă etapă în viaţa voastră, indiferent pe ce planuri.

Să nu uităm că Jupiter este în casa a 10-a şi vă sprijină mult. Zice: Vrei un nou loc de muncă? Bine! Vrei un nou sens în viaţa ta? Vrei un nou rol în societate? Bine! 

Oportunităţi sunt, dar vedeţi că oportunităţile astea, de cele mai multe ori, pleacă şi din casa a 8-a, care este burduşită de planete în prima parte a lunii. Avem Venus, avem Marte, Pluto, iar pentru o perioadă avem şi Mercur. Casa a 8-a are legătură şi cu străfundurile voastre şi cu ce ascundeţi şi faţă de voi. Adică ştiţi că aveţi ceva, dar nu vă permiteţi nici vouă să vă adânciţi, să săpaţi. 

În prima parte a lunii vă recomand să meditaţi la voi, să începeţi un proces psihologic, fiecare cum poate, iar din a doua parte a lunii să ziceţi "Gata, cât mai stau în băltoaca de victimizare?".

Deci, în prima parte a lunii, observaţi-vă, faceţi un proces spiritual, psihologic, iar din a doua parte a lunii veţi fi gata de acţiune, de muncă, de învăţat.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Pentru voi este o lună pur relaţională. V-am spus asta şi în ianuarie, doar că de data asta nu mai e Venus retrogradă. Marte este în casa a 7-a, acolo mai sunt Pluto şi Mercur(primele două săptămâni).

Cu alte cuvine, dacă aveţi ceva de rezolvat în relaţia în care sunteţi, perfect. În primele două săptămâni, daţi-i bice! Că altfel, nu se poate. Dar rugămintea astrelor este să nu mai aşteptaţi de la ceilalţi. Că da, casa a 7-a e plină şi ziceţi "Hai, vino tu! Caută-mă tu! Adu-ţi tu aminte! Fă tu primul pas!" Nu! Sunt multe planete în casa 7-a, opusă vouă şi fac opoziţie cu casa I, cu propria persoană. Mercur - cum gândiţi voi, Venus - cum iubiţi, Marte - cum acţionaţi şi Pluto - cum vă transformaţi.

La începutul lunii, cu Luna Nouă care pică la voi în casa a 8-a, gândiţi-vă câtă putere îi daţi partenerului, părinţilor, bunicilor, prietenilor. Cât de mult îi laşi să îţi decidă viaţa? Şi veţi spune "Ia, să îmi văd eu de viaţa mea de acum încolo! Hotărăsc eu unde mă duc, ce fac." 

Dar, atenţie! Asta nu înseamnă că vă duceţi după aceea la ceilalţi şi le ziceţi "Lasă, că m-am descurcat!". Planetele astea nu vă zic "Arată-ne ce poţi!", ci zic "Descurcă-te!". Dacă te vei descurca, pe urmă nu vei mai avea aceeaşi relaţie cu ceilalţi. Îi vei lăsa să se implice în viaţa ta până la o anumită limită şi nu te vei mai victimiza.

Mulţi s-ar putea să treceţi prin tot felul de evenimente. Nu ceva serios. Poate mergeţi la un eveniment cu partenerul, vă reîntâlniţi cu un fost partener. Nu uităm că, deşi nu mai este Venus retrogradă, acest tranzit mai avea efecte şi în luna februarie. Deci, luna este pur relaţională.

Pe 1 şi pe 16 februarie, vorbim şi de bani. Vorbim de salariul pe care îl aveţi, de salariul pe care îl are partenerul sau de taxele pe care le plătiţi împreună, bugetul la comun. Aici vor fi discuţii, analize, schimbări. Când avem o Lună Plină care activează Nodurile şi o Lună Nouă conjunctă cu Saturn, vorbim şi de schimbări. Schimbările vin când vă enervaţi, când vă frustraţi şi abia atunci treceţi la muncă. 

Citeşte AICI horoscopul lunii februarie pentru TOATE zodiile!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu horoscopul lunii februarie pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google PlayIti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?