Horoscop februarie 2022 FECIOARĂ / ascendent în FECIOARĂ - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Fecioară. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Fecioară. Sursă foto: Pixabay

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Tranzite majore în luna februarie

Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Şi pentru că în februarie vorbim de Sfântul Valentin şi de Dragobete, ţin să vă spun că, din 14 februarie, Venus şi Marte fac o conjuncţie, se urmăresc una pe alta până pe 6 martie când vor intra în Vărsător. Iubirea şi pasiunea se contopesc şi oferă şanse celor care vor să treacă peste anumite evenimente nefericite, celor care vor să construiască, să mai pună o piatră de temelie în căsătoria lor, în relaţia lor, în cuplul lor. Chiar e un eveniment important. Şi gândiţi-vă că Venus şi Marte sunt în Capricorn. Acest aspect este nemaipomenit de bun să aducă stabilitate, putere, rezistenţă.

Fecioară / ascendent în Fecioară

Nu am cum să nu vă spun din prima: Casa a 5-a, a iubirii, e bubuită de planete. Jupiter este în casa a 7-a, Venus nu mai este retrogradă, Marte e prin casa a 5-a. Deci toate aceste aspecte vorbesc despre senzualitate, despre plăcere, despre răsfăţ, despre gust, satisfacție. 

Cu Marte prin casa a 5-a aveţi creativitate, impulsivitate care vine dintr-o dorinţă de a crea, de a oferi, de a genera.

Voi, în luna februarie, în afară de muncă şi casă, trebuie să mai faceţi şi altceva. Fie să vă îmbrăcaţi diferit, să vă gătiţi, să vă simţiţi bine, să ieşiţi în oraş să vă lăudaţi, să vă uitaţi în oglindă... e o lună de răsfăţ, de bucurii, de plăceri. Cine să vă asigure plăcerea dacă nu voi?

Şi indiferent de vârstă, indiferent dacă aveţi sau nu un partener, trebuie să învăţaţi să vă iubiţi. Ar fi păcat să nu folosiţi o lună cu Marte în casa a 5-a. Pe lângă faptul că veţi dori să organizaţi, să vă lăudaţi, să spuneţi tuturor cum să facă, ce să facă, să dramatizaţi, să faceţi pe actorii, nu contează.

Dacă vreţi să croşetaţi, să mergeţi la un curs de olărit, dacă vreţi să vă schimbaţi garderoba, dacă vreţi să vă vedeţi cu prietenii şi să încercaţi o băutură nouă, mergeţi. E o lună de răsfăţ, e o lună de iubire.

Relaţia cu copiii se va schimba. Cei care aveţi copii, veţi observa ceva diferit în comportamentul lor. Poate vă jucaţi cu ei, poate staţi cu ei, îi analizaţi mai mult.

Ştiţi cum sunt copiii. Sunt curioşi, iar viaţa pentru ei e un bufet suedez şi vor câte o mostră din orice. Cam aşa trebuie să fiţi voi în luna februarie.

Că pe de altă parte, să nu uităm, cu Luna Nouă în casa a 6-a pe 1 februarie pot fi schimbări la locul de muncă, mai ales în atmosfera dintre colegi, iar Luna Plină de pe data de 16 februarie va vorbi despre sănătate sau de lucruri la care trebuie să renunţaţi, care nu vă mai ajută acum.

Deci, în februarie, iubire multă!

Citeşte AICI horoscopul lunii februarie pentru TOATE zodiile!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu horoscopul lunii februarie pentru Fecioară / ascendent în Fecioară, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel