Horoscop februarie 2022 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "Renunţaţi la ASTA!" - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Tranzite majore în luna februarie

Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Şi pentru că în februarie vorbim de Sfântul Valentin şi de Dragobete, ţin să vă spun că, din 14 februarie, Venus şi Marte fac o conjuncţie, se urmăresc una pe alta până pe 6 martie când vor intra în Vărsător. Iubirea şi pasiunea se contopesc şi oferă şanse celor care vor să treacă peste anumite evenimente nefericite, celor care vor să construiască, să mai pună o piatră de temelie în căsătoria lor, în relaţia lor, în cuplul lor. Chiar e un eveniment important. Şi gândiţi-vă că Venus şi Marte sunt în Capricorn. Acest aspect este nemaipomenit de bun să aducă stabilitate, putere, rezistenţă.

Leu / ascendent în Leu

Tot marcajul acela în Capricorn de care îţi povesteam, la tine are loc în casa a 6-a. Multă muncă, mult efort.

Pe moment, vei avea senzaţia că nu se văd roadele muncii tale. Eşti tot timpul cu gândul la muncă. 

Relaţiile cu colegii trebuie să fie foarte închegate şi dacă nu va fi cazul, veţi fi nevoiţi să faceți un efort în acest sens.  Recomandarea astrelor în luna februarie este să nu iei nimic personal. Colegii sunt colegi şi atât.

Dacă ceva din comportamentul lor te irită, înseamnă că acea parte este în tine, că nu ţi-o accepţi, că treci printr-un moment mai greu. Pentru că atunci când avem multe planete în casa a 6-a şi stilul de viaţă este dat peste cap, rutina noastră, treburile gospodăreşti.

Mercur este încă retrograd la începutul lunii şi va sta acolo până pe 14 februarie. Primele două săptămâni ale lunii, multă muncă, multă agitaţie. Dar ar fi păcat să nu foloseşti atât de multe în casa a 6-a să nu ai grijă şi de starea ta de bine, de minte, trup şi suflet.

Astrele vă vor provoca să fiți atenți la cum vă desfăşuraţi activitatea personală, la cât de conştienţi sunteţi, cât de prezenţi sunteţi în acele mici lucruri pe care le faceţi zilnic. Multe dintre treburi sunt făcute automat şi nu mai sunteţi atenţi la copii, la partener, la părinţi. Încercaţi să fiţi prezenţi pentru că atât de multe planete în Capricorn asta vă spun: "Ieşi din trecut şi vino aici, în prezent. Vezi aici dacă îţi place ce mănânci, dacă mai bei cafea a doua zi dacă ți-a făcut rău". Adică, focusul va fi pe toată zona asta de planuri zilnice de viaţă, de treburi gospodăreşti, de sănătate şi bineînţeles, de multă muncă.

Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în casa a 7-a şi pentru că va fi o Lună Nouă în conjuncţie cu Saturn, mulţi veţi decide să rămâneţi în relaţia în care sunteţi, chiar dacă nu sunteţi fericiţi, iar mulţi veţi decide să o rupeţi.

Pe de altă parte, Luna Plină care se va petrece în semnul vostru pe data de 16 februarie, vă va obliga să vă dați seama de toate efectele deciziilor pe care le-aţi luat pe plan relaţional, cel puţin în ultima jumătate de an. Că sunt bune, că sunt mai puţin bune, nu contează. Cert este că undeva pe la jumătatea lunii, aveţi nevoie să ieşiţi mai mult din casă, indiferent unde.

Fecioară / ascendent în Fecioară

Nu am cum să nu vă spun din prima: Casa a 5-a, a iubirii, e bubuită de planete. Jupiter este în casa a 7-a, Venus nu mai este retrogradă, Marte e prin casa a 5-a. Deci toate aceste aspecte vorbesc despre senzualitate, despre plăcere, despre răsfăţ, despre gust, satisfacție. 

Cu Marte prin casa a 5-a aveţi creativitate, impulsivitate care vine dintr-o dorinţă de a crea, de a oferi, de a genera.

Voi, în luna februarie, în afară de muncă şi casă, trebuie să mai faceţi şi altceva. Fie să vă îmbrăcaţi diferit, să vă gătiţi, să vă simţiţi bine, să ieşiţi în oraş să vă lăudaţi, să vă uitaţi în oglindă... e o lună de răsfăţ, de bucurii, de plăceri. Cine să vă asigure plăcerea dacă nu voi?

Şi indiferent de vârstă, indiferent dacă aveţi sau nu un partener, trebuie să învăţaţi să vă iubiţi. Ar fi păcat să nu folosiţi o lună cu Marte în casa a 5-a. Pe lângă faptul că veţi dori să organizaţi, să vă lăudaţi, să spuneţi tuturor cum să facă, ce să facă, să dramatizaţi, să faceţi pe actorii, nu contează.

Dacă vreţi să croşetaţi, să mergeţi la un curs de olărit, dacă vreţi să vă schimbaţi garderoba, dacă vreţi să vă vedeţi cu prietenii şi să încercaţi o băutură nouă, mergeţi. E o lună de răsfăţ, e o lună de iubire.

Relaţia cu copiii se va schimba. Cei care aveţi copii, veţi observa ceva diferit în comportamentul lor. Poate vă jucaţi cu ei, poate staţi cu ei, îi analizaţi mai mult.

Ştiţi cum sunt copiii. Sunt curioşi, iar viaţa pentru ei e un bufet suedez şi vor câte o mostră din orice. Cam aşa trebuie să fiţi voi în luna februarie.

Că pe de altă parte, să nu uităm, cu Luna Nouă în casa a 6-a pe 1 februarie pot fi schimbări la locul de muncă, mai ales în atmosfera dintre colegi, iar Luna Plină de pe data de 16 februarie va vorbi despre sănătate sau de lucruri la care trebuie să renunţaţi, care nu vă mai ajută acum.

Deci, în februarie, iubire multă!

Balanță / ascendent în Balanţă

În primul rând, e o lună bună să vă rezolvaţi problemele de familie, cu partenerul sau cu fostul partener, cu părinţii, cu bunicii, cu moştenirile, cu locuința. Mai este o lună bună în care să vă îmbunătăţiţi locul în care locuiţi, să îl aduceţi la un alt nivel. 

Deci avem partea de relaţii, de dinamica relaţiilor din familie, unde vor fi destul de multe evenimente şi vom avea şi un upgrade la mediul în care locuiţi, la garderobă. Aveţi mare nevoie să aduceţi la un alt nivel lucrurile acestea, să simţiţi o îmbunătăţire şi veţi face drumuri, veţi cheltui bani, veţi depune foarte mult efort în acest sens.

În cazul în care sunt totuşi scandaluri, conflicte în familie, recomandarea astrelor ar fi să nu vă implicaţi direct în conflicte, dar să ajutaţi sau să asistaţi pe cei care găsesc soluţii, să le oferiţi sprijinul vostru.

Luna Nouă de pe data de 1 februarie se petrece în casa a 5-a. Relaţia cu copiii se poate schimba sau luaţi o decizie dacă să faceţi un copil sau să nu faceţi un copil.

Luna Plină de pe 16 februarie se petrece în casa a 11-a. Vorbeşte despre renunţarea la unele planuri sau despre implicarea în anumite acţiuni. Vă dați seama că nu aveţi cu cine sau că v-aţi bazat prea mult pe anumite persoane care nu depun efort ca voi. Câteodată e nevoie să treceți şi prin astfel de evenimente.

Nu uitaţi că Jupiter e în casa a 6-a, vă puteţi găsi un alt loc de muncă dacă vă doriţi. Tot anul, nu doar în luna februarie.

Scorpion / ascendent în Scorpion

În luna februarie, orice vă propuneţi, vă poate ieşi. Dar totul depinde de comunicare. Şi aveţi mintea brici. Gândiţi, vorbiţi, comunicaţi, vă agitaţi, faceţi legături între oameni, conexiuni, flash-uri. Staţi uneori şi vă gândiţi şi dintr-o dată BINGO! Evrika!

Cu atât de multe planete în casa a 3-a, puteţi citi. Sunteţi cei mai buni pe documentare în luna februarie. Aflaţi cum să plătiţi facturile, să le calculaţi. Poate a venit factura greşită sau ceva de genul, că Mercur e totuşi retrograd în primele zile ale lunii. Voi veţi fi cei care veţi descoperi ce funcţionează, ce nu funcţionează şi pentru voi, şi pentru alţii.

Venus nu mai este retrogradă. E tot în casa a 3-a. Puteţi să comunicaţi altfel cu partenerul, să ajungeţi la un numitor comun, indiferent de tematică, de subiect. Poate aţi tras de subiectul ăsta de mult timp, dar în sfârşit acum vă ascultaţi unul pe altul. Că până acum vorbeaţi, dar nu unul cu celălalt. Vorbeaţi pentru voi. Acum, în sfârşit, se creează o punte între voi şi partener. 

Mercur va ajunge în casa a 4-a. Acolo vom avea şi o Lună Nouă pe 1 februarie. În februarie, pentru voi e important să învăţaţi să găsiţi un echilibru între job şi casă sau să acordaţi acelaşi interes pentru rezolvarea problemelor din familie, dar şi pentru cele de la serviciu.

Va fi o lună istovitoare, obositoare, anxioasă pe alocuri, pentru că mintea funcţionează constant, dar avem Jupiter în casa a 5-a. Cu siguranţă veţi găsi suport, înţelegere, o vorbă bună, un gest frumos din partea persoanei iubite. O să treceţi peste. 

Cert este că e o lună bună de învăţare, de călătorii, de rezolvat chestiuni administrative, logice. Vă bazaţi pe minte şi pe cuvinte - puteţi să fiţi mai comunicativi în luna februarie şi vă ajută. Aşa că, mai uşor cu izolarea. Hai să ne ducem mai mult pe expansiune şi spre capacitatea de a fi mai sociabil.

Citeşte AICI horoscopul lunii februarie pentru TOATE zodiile!

Urmăreşte aici emisiunea completă cu horoscopul lunii februarie pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, prezentată de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel