Horoscop februarie 2022 pentru zodiile de APĂ

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: captura video Youtube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video Youtube)

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie pentru zodiile de APĂ:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Tranzite majore în luna februarie

Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Şi pentru că în februarie vorbim de Sfântul Valentin şi de Dragobete, ţin să vă spun că, din 14 februarie, Venus şi Marte fac o conjuncţie, se urmăresc una pe alta până pe 6 martie când vor intra în Vărsător. Iubirea şi pasiunea se contopesc şi oferă şanse celor care vor să treacă peste anumite evenimente nefericite, celor care vor să construiască, să mai pună o piatră de temelie în căsătoria lor, în relaţia lor, în cuplul lor. Chiar e un eveniment important. Şi gândiţi-vă că Venus şi Marte sunt în Capricorn. Acest aspect este nemaipomenit de bun să aducă stabilitate, putere, rezistenţă.

Horoscop februarie 2022 pentru zodiile de APĂ

Rac / cei cu ascendent în Rac

Pentru voi este o lună pur relaţională. V-am spus asta şi în ianuarie, doar că de data asta nu mai e Venus retrogradă. Marte este în casa a 7-a, acolo mai sunt Pluto şi Mercur(primele două săptămâni).

Cu alte cuvine, dacă aveţi ceva de rezolvat în relaţia în care sunteţi, perfect. În primele două săptămâni, daţi-i bice! Că altfel, nu se poate. Dar rugămintea astrelor este să nu mai aşteptaţi de la ceilalţi. Că da, casa a 7-a e plină şi ziceţi "Hai, vino tu! Caută-mă tu! Adu-ţi tu aminte! Fă tu primul pas!" Nu! Sunt multe planete în casa 7-a, opusă vouă şi fac opoziţie cu casa I, cu propria persoană. Mercur - cum gândiţi voi, Venus - cum iubiţi, Marte - cum acţionaţi şi Pluto - cum vă transformaţi.

La începutul lunii, cu Luna Nouă care pică la voi în casa a 8-a, gândiţi-vă câtă putere îi daţi partenerului, părinţilor, bunicilor, prietenilor. Cât de mult îi laşi să îţi decidă viaţa? Şi veţi spune "Ia, să îmi văd eu de viaţa mea de acum încolo! Hotărăsc eu unde mă duc, ce fac." 

Dar, atenţie! Asta nu înseamnă că vă duceţi după aceea la ceilalţi şi le ziceţi "Lasă, că m-am descurcat!". Planetele astea nu vă zic "Arată-ne ce poţi!", ci zic "Descurcă-te!". Dacă te vei descurca, pe urmă nu vei mai avea aceeaşi relaţie cu ceilalţi. Îi vei lăsa să se implice în viaţa ta până la o anumită limită şi nu te vei mai victimiza.

Mulţi s-ar putea să treceţi prin tot felul de evenimente. Nu ceva serios. Poate mergeţi la un eveniment cu partenerul, vă reîntâlniţi cu un fost partener. Nu uităm că, deşi nu mai este Venus retrogradă, acest tranzit mai avea efecte şi în luna februarie. Deci, luna este pur relaţională.

Pe 1 şi pe 16 februarie, vorbim şi de bani. Vorbim de salariul pe care îl aveţi, de salariul pe care îl are partenerul sau de taxele pe care le plătiţi împreună, bugetul la comun. Aici vor fi discuţii, analize, schimbări. Când avem o Lună Plină care activează Nodurile şi o Lună Nouă conjunctă cu Saturn, vorbim şi de schimbări. Schimbările vin când vă enervaţi, când vă frustraţi şi abia atunci treceţi la muncă. 

Scorpion / ascendent în Scorpion

În luna februarie, orice vă propuneţi, vă poate ieşi. Dar totul depinde de comunicare. Şi aveţi mintea brici. Gândiţi, vorbiţi, comunicaţi, vă agitaţi, faceţi legături între oameni, conexiuni, flash-uri. Staţi uneori şi vă gândiţi şi dintr-o dată BINGO! Evrika!

Cu atât de multe planete în casa a 3-a, puteţi citi. Sunteţi cei mai buni pe documentare în luna februarie. Aflaţi cum să plătiţi facturile, să le calculaţi. Poate a venit factura greşită sau ceva de genul, că Mercur e totuşi retrograd în primele zile ale lunii. Voi veţi fi cei care veţi descoperi ce funcţionează, ce nu funcţionează şi pentru voi, şi pentru alţii.

Venus nu mai este retrogradă. E tot în casa a 3-a. Puteţi să comunicaţi altfel cu partenerul, să ajungeţi la un numitor comun, indiferent de tematică, de subiect. Poate aţi tras de subiectul ăsta de mult timp, dar în sfârşit acum vă ascultaţi unul pe altul. Că până acum vorbeaţi, dar nu unul cu celălalt. Vorbeaţi pentru voi. Acum, în sfârşit, se creează o punte între voi şi partener. 

Mercur va ajunge în casa a 4-a. Acolo vom avea şi o Lună Nouă pe 1 februarie. În februarie, pentru voi e important să învăţaţi să găsiţi un echilibru între job şi casă sau să acordaţi acelaşi interes pentru rezolvarea problemelor din familie, dar şi pentru cele de la serviciu.

Va fi o lună istovitoare, obositoare, anxioasă pe alocuri, pentru că mintea funcţionează constant, dar avem Jupiter în casa a 5-a. Cu siguranţă veţi găsi suport, înţelegere, o vorbă bună, un gest frumos din partea persoanei iubite. O să treceţi peste. 

Cert este că e o lună bună de învăţare, de călătorii, de rezolvat chestiuni administrative, logice. Vă bazaţi pe minte şi pe cuvinte - puteţi să fiţi mai comunicativi în luna februarie şi vă ajută. Aşa că, mai uşor cu izolarea. Hai să ne ducem mai mult pe expansiune şi spre capacitatea de a fi mai sociabil.

Pești / cei cu ascendent în Pești

Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în casa a 12-a. Mulţi dintre voi veţi decide să renunţaţi la actualul loc de muncă sau să schimbaţi departamentul sau să abordaţi superiorul şi să îi spuneţi că voi nu mai sunteţi de acord cu un anumit stil de lucru. Luna Plină de pe 16 februarie se va petrece în casa a 6-a şi vă va arăta dacă aţi făcut paşii necesari în acest sens.

Eu cred că mulţi dintre voi veţi dori să schimbaţi ceva din punct de vedere profesional anul acesta, indiferent de statul sau experienţa acumulată. Veţi dori o îmbunătăţire pe plan financiar, dar şi pe plan social. Adică aveţi nevoie de alţi oameni, de alt anturaj, de alte comunităţi, de alte grupuri. Vreţi să învăţaţi lucruri noi. E senzaţia aceea de plafonare.

Jupiter este în semnul vostru şi în luna februarie. Aveţi încredere că puteţi face mai multe lucruri decât anul trecut.

Avem în casa a 11-a foarte multe planete. Avem, în primele săptămâni, Mercur, Venus, Marte şi Pluto. Casa a 11-a vorbeşte de viitorul apropiat, dar şi de oamenii pe care îi aveţi în viaţa voastră. Prietenii vor avea tot felul de evenimente la care veţi participa sau nu. Sau se întâmplă nişte lucruri cu ei şi veţi spune că nu vă mai place varianta asta a lor.

E o lună cu multe feţe. Multe feţe pe stradă, la serviciu, în călătoriile pe care le faceţi, în studiile pe care le aveţi. S-ar putea să existe această nevoie serioasă de a nu mai sta doar online. Veţi dori să interacţionaţi cu oameni, să îi vedeţi, să îi atingeţi, să îi îmbrăţişaţi. Aveţi nevoie de multă conexiune în luna februarie.

Vreau să vă mai atrag atenţia aşa puţin cu Luna Plină şi cu Luna Nouă pe axa 6-12. Aveţi grijă mai ales la sănătatea celor dragi. S-ar putea să apară nişte veşti din acestea care să nu vă placă, dar aveţi grijă şi de sănătatea voastră mintală. Dacă simţiţi că aţi fugit de anumite situaţii sau v-aţi băgat într-un viciu sau un obicei toxic, care nu vă prieşte, ar putea fi o lună în care să vedeţi şi voi că nu prea vă face bine ce aţi ales şi poate prindeţi curaj. Poate nu renunţaţi din prima, dar să citiţi, să vă documentaţi în aşa fel încât să luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză.

Citeşte AICI horoscopul lunii februarie pentru TOATE zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel