Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Cum este luna februarie pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de apă, ultimul din zodiac.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești FEBRUARIE 2023

În luna februarie, trebuie să te pregătești! De ce? Pentru că Saturn o să între în semnul tău de pe 7 martie. Venus este tot în semnul tău până pe 20 februarie, așa că ești în lumea ta, iar Mercur va intra în Casa a 12-a pe 11 februarie și iar simți nevoia să evadezi din cotidian.

În primul rând, merită să punctăm mai multe detalii legate de tranzitul lui Saturn în Pești. Soarele, ca și ascendentul, ne arată vitalitatea. Așa că astrologul îți sugerează să ai mai multă grijă de sănătate. Saturn este cel care usucă, îmbătrânește și oferă limite, indiferent de vârstă.

Deci, chiar dacă ai 20 de ani, Saturn poate să te îmbătrânească, să te doară spatele, să mai vezi un fir alb din martie încolo. Poți observa că nu mai ai aceeași mobilitate sau aceeași flexibilitate.

Din februarie, începe să te ocupi de analizele generale. Dacă știi că ai o problemă sau o afecțiune, interesează-te de ea, nu o lăsa să treacă. Saturn mai are și darul să te facă să îți pierzi credința. Așa că pot apărea momente depresive sau simți că nu mai ai sens. Ocupă-te și de sănătatea mintală începând cu luna februarie, mai mult decât o făceai până acum.

Saturn este un profesor dur, așa că, dacă nu ți-ai făcut bine treaba, vine și dărâmă.

La tine, Soarele guvernează Casa a 6-a, de job, de relații cu colegii, de ce muncești și cum muncești. Așa că este recomandat să eficientizezi lucrurile în acest domeniu.

De exemplu, dacă până acum făceai ore suplimentare, voiai să fii neapărat văzut sau îți plăcea să fii lingușitor, Saturn nu te mai lasă, ci vrea să îți dai seama că îți pierzi energia degeaba.

Trebuie să îți organizezi stilul, rutina și cotidianul începând cu luna februarie. Să mănânci mai bine, să mai faci mișcare, să fii mai sănătos, oricare ar fi vârsta ta.

Saturn o să facă opoziție și cu Casa a 7-a. Deci, dacă ai relații doar de dragul de a le avea, Saturn le va rupe. Această planetă are și darul adevărului, așa că s-ar putea să-ți arate că te-ai mințit.

În februarie, s-ar putea să îți dai seama că trebuie să muncești mai mult la relația în care te afli, pentru că altfel nu va mai merge. Saturn vrea implicare și un efort conștient. 

Ai mult de muncă în februarie, așa că nu aștepta până în martie, ca să nu te surprindă Saturn. Din acea lună, din cel mai visător, această planetă poate să te schimbe, să te doboare. Pregătește-te de pe acum! 

Nu te gândi doar la rele, dar ia în calcul acest tranzit ca pe un profesor care vrea să te maturizeze. Dacă vei fi pregătit și îi vei face pe plac, îți poate aduce lucruri minunate pentru următorii ani.

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel