Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce aduce luna februarie 2023 pentru nativii zodiei Săgetător? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător FEBRUARIE 2023

Știi de ce trebuie să te pregătești în luna februarie? De intrarea lui Saturn, pe 7 martie, în Casa a 4-a, a familiei. Cu ce vine Saturn în această casă? Cu multă responsabilitate în zona de familie, de casă, de liniștea ta interioară. Asigură-te că părinții sunt sănătoși sau interesează-te dacă suferă de vreo afecțiune.

Ai mai multă grijă de ei, trimite-i la doctori, sună-i, întreabă-i ce fac în această a doua lună din an. Uită-te și la casa în care locuiești, dacă este ceva ce nu funcționează, ca să poți rezolva. Pentru că din martie, există șansa ca lucrurile să se strice mai mult, odată cu intrarea lui Saturn în Casa a 4-a.

Trebuie să fii prevăzător, să îți pregătești un buget și să faci în așa fel încât să nu te ia pe nepregătite acest tranzit. În februarie, trebuie să-ți dai seama și de relațiile pe care le ai cu familia, fie că este vorba despre cea în care te-ai născut sau despre cea pe care ai format-o.

Saturn vrea maturitate și călire emoțională, nu mai vrea să te superi din orice când vine vorba despre ce spun anumiți membrii ai familiei. Vrea și să te facă să stai mai mult pe acasă, să mai renunți un pic la distracții. Din februarie, asigură-te că relațiile cu familia merg bine și că nu mai apar certuri din copilării, din lucruri care nu își au rostul.

Venus va intra în Casa a 5-a, alături de Jupiter, pe 20 februarie și chiar dacă acasă, lucrurile pot fi destul de presante sau de tensionate, să știi că o să găsești momente de fericire și de bucurie. Poate te apuci de un hobby sau vezi iubirea altfel. Se poate modifica în bine și relația cu copiii.

Poate îți vine și ideea să te muți la casa ta, dar ai grijă să nu te grăbești cu absolut nimic.

Vezi și: Horoscop FEBRUARIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel