Horoscop FEBRUARIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Cum va fi luna februarie pentru nativii Scorpion? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului! 

Scorpion/Ascendent în Scorpion FEBRUARIE 2024

Dacă vrei să-ți iei o casă sau să faci amenajări, este luna ideală să-ți faci planuri. Totodată, chiar și împăcarea cu familia este posibilă. Sună-i, discută cu aceștia, negociază.

Ai foarte multe planete în casa a 4-a care te sprijină dacă vrei să pleci din țară. Ai nevoie de rădăcini, iar dacă în această lună nu le găsești, nimic nu va fi bine.

Reconectează-te cu oamenii dragi sau găsește un loc care să-ți aducă împlinire. Este vorba și despre tine, nu doar despre ceilalți.

Chiar dacă februarie este asociată cu romantismul, tu ai nevoie să stai acasă alături de persoana iubită. Ieșirile în oraș nu te-ar ajuta foarte mult.

Începând cu data de 21 ianuarie, Pluto (guvernatorul tău modern) este în casa a 4-a, asociată cu emoțiile și securitatea. Această perioadă aduce agitație și auto-reflecție profundă, focalizându-se pe aspecte precum copilăria, familia și relația cu mama, cu un accent deosebit pus asupra modului în care acestea au influențat viața ta. Tranzitul te încurajează să explorezi emoții vechi și aspecte psihologice, concentrându-te pe ceea ce te aduce bucurie și te face să te simți în siguranță în viață. Chiar dacă inițial căutai stabilitate în lumea exterioară, vei descoperi că adevărata stabilitate izvorăște din interior. Prin confruntarea cu emoțiile negative inițiale, vei învăța să rămâi ferm și să ai grijă de tine. Este important să fii atent la posibila dezvoltare a obsesiilor legate de stabilitate și să iei decizii bine-cumpătate pentru a evita eventualele probleme.

Vezi și Surprize pentru Taur, Balanță, Scorpion și Vărsător în anul 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel