Horoscop Fecioară 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Dacă ești zodia Fecioară sau ai ascendent în Fecioară, descoperă ce aduce horoscopul anului 2023! Daniela Simulescu, astrologul DC News, îți oferă previziunile complete.

Horoscop 2023 Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul debutează cu Mercur retrograd, guvernatorul tău, așa că poți simți instabilitate. Se adaugă și Marte retrograd în Casa a 10-a, așa că poți încerca, dar pare că nu se văd roadele. Cu toate acestea, pe parcurs, lucrurile se stabilizează. În prima parte a anului 2023, trebuie să reții că nu trebuie să te grăbești cu deciziile, cel puțin din punct de vedere profesional, până pe 12 ianuarie. La această dată, Marte își oprește retrogradarea în Casa a 10-a a carierei. După 12 ianuarie, toate fricile pe plan profesional vor trebui să dispară.

Guvernatorul tău va fi retrograd până pe 18 ianuarie, așa că poți șterge această lună din calendar. Ea poate fi folosită doar pentru odihna de după sărbători. Din 2023, nu te mai poți juca pe plan relațional. În primele trei luni, te poți pierde ușor și ți se pare că nu ai control. Din martie, Saturn întră în Casa a 7-a, cea a relațiilor și a parteneriatelor, așa că este un moment de maturizare, mai ales că Saturn stă acolo până în 2026.

Este o perioadă bună să stai singur, dacă nu îți dorești relație, sau să accepți și să-ți asumi o relație serioasă, cu un partener potrivit. Dacă ești într-o relație care nu funcționează, vei vedea ce nu merge și poate îți dorești să rupi acest parteneriat. În 2023, nu începe relații de dragul societății sau din cauza presiunii celor din jur. Cu Saturn în Casa a 7-a, nu te aștepta să întâlnești relații cu fluturi în stomac sau cu chimie nemaivăzută.

Se impune atenție și pe partea partenerială. Dintr-o dată, poți observa că nu o să mai găsești oameni atât de disponibili pentru tine. Te poți simți singur sau dornic de izolare. Muncește mai mult la tine, nu la ceilalți, ca să fii acceptat așa cum ești. În schimb, este o perioadă nemaipomenită pentru a oficializa relații. 

Până în mai, când Jupiter va întra în Taur, va sta în Berbec în Casa a 8-a, așa că trebuie să ai în vedere și chestiunile financiare. Gândește-te la banii pe care te bazezi, nu la salariu, ci la cei pe care îi păstrezi sau pe care îi gestionezi. Este o perioadă bună pentru credite sau finanțări. Dacă nu este cazul, până în mai, stinge din datorii. Ai grijă și la modul în care gestionezi banii în raport cu ceilalți.

După 16 mai, Jupiter întră în Casa a 9-a, unde va sta tot anul. Dacă până în mai, pare că nu vezi luminița de la capătul tunelului, după această dată, situația se schimbă. Începe o perioadă minunată dacă vrei să te muți, să mai construiești la casă sau chiar să pleci din țară. Vei învăța și lucruri noi. Călătorește și studiază, fără să uiți și de partea spirituală.

Vorbim și despre retrogradarea lui Venus, între 23 iulie și 4 septembrie, cu efecte de pe 5 iunie, până pe 9 octombrie. Venus retrogradează în Casa a 12-a, așa că pot apărea tot felul de idile sau relațîi testate. În timpul verii, încearcă să nu calci strâmb pe partea personală, pentru că se pot complica lucrurile. Se anunță și multe cheltuieli în această perioadă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel