Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Finalul anului vine cu schimbări pentru fiecare zodie!

Finalul de an va fi, din punct de vedere astrologic, precum un tango. Cele două tranzite importante care vor dansa, Marte retrograd și Jupiter în Pești, vor prelua pe rând controlul. Vom trece de la speranță la frică, de la emoțional la cognitiv și de la informație corectă la dezinformare cu o viteză uimitoare. 

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Horoscop final 2022 Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în semnul tău. Spun asta pentru că va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că te vei plimba acompaniat de o ceață groasă până la final de an. Cu Jupiter întors în casa carierei, orice veste proastă este o mare oportunitate. Dacă nu schimbi locul de muncă, mai bine schimbă-ți atitudinea față de actualul! Marte produce destule suișuri și coborâșuri în viața personală. Prietenii vor fi de bază. 

Horoscop final 2022 Rac

Laitmotivul finalului de an este deschiderea de noi oriconturi. Apar oameni noi în viața ta de la care ai de învățat. Te vei implica în multe proiecte și îți vei demonstra și ție de ce ești capabil. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de etapa în care te afli, este cazul să te duci departe, măcar cu gândul. Marte este retrograd în casa sănătății, deci nu ar strica să ai grijă de tine. 

Horoscop final 2022 Leu

În continuare, să știi că nu este cazul să îți faci așteptări legate de zona profesională. Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie poate provoca niște mici furtuni, dar nu unele importante. Depinzi de acțiunile multor oameni și te vei frustra serios. Saturn își păstrează tranzitul în zona relațiilor și parteneriatelor, și nu este deloc de acord cu jumătățile de măsură. Te invită să trăiești pur și simplu, fără a încerca să controlezi nimic. 

Horoscop final 2022 Fecioară

Tu trebuie să te pregătești de 2023. Mai ales din punct de vedere relațional. Dacă ești într-o situație care nu e nici albă, nici neagră, încearcă să faci spațiu sau să vindeci. Saturn, planeta maturității, rămâne în casa a 6-a, și te împiedică să tragi de tine. Nu îți va ridica nimeni statuie! Stilul de viață este cel care își va spune cuvântul în toate domeniile. 

Horoscop final 2022 Balanţă

Jupiter s-a întors în casa a șasea, a muncii. Crește volumul de muncă, dar și nevoia de a găsi un domeniu cu sens pentru tine. Se înmulțesc și vizitele la doctor sau tratamentele. Cu Marte, guvernatorul casei relațiilor, retrograd, vei avea destule neplăceri legate și de partener. Nu te poți baza cu adevărat pe el. Unii prietenii nu vor mai fi atât de prezenți în viața ta. Finalul lui 2022 vrea de la tine decizii serioase.

Horoscop final 2022 Scorpion

Chestiunile financiare sunt cele mai importante. Tranzitul retrograd al lui Marte în casa a opta îi poate ajuta și pe cei cu venituri mai mici și pe cei cu venituri mai mari. Vor fi multe cheltuieli, dar veți primi sprijin de la oamenii dragi. În continuare susțin că trebuie să ai în vedere timpul liber pe care ți-l acorzi. Dar nu în perioadele cu urgențe, ci așa în mod conștient.  După Eclipsa de Lună de pe 8 noiembrie vei respira mai ușurat și pe plan relațional. 

Citește și Avertizările lui Marte retrograd pentru fiecare zodie până pe 12 ianuarie 2023

Horoscop final 2022 Săgetător

Marte retrogradează în casa a 7-a, cea legată de relații și parteneriate. Decizii, răzgândiri, amânări, anulări. Te vei întoarce din drum de multe ori. Vei fi sprijinit în chestiunile familiale și imobiliare. Și ca să reușești să treci peste orice criză, ai nevoie de un acasă interior,echilibrat. 

Horoscop final 2022 Capricorn

Marte retrogradează în casa a 6-a, cea legată de muncă și relațiile cu colegii. Ia-ți adio de la predictibilitate! Vor apărea multiple evenimente săcâitoare și nu totul va depinde de tine. Stresul va fi greu de gestionat. Trebuie să găsești activități de ventilare a furiei într-un mod sănătos. Nu doar sănătatea celor dragi este importantă, ci și a ta. 

Horoscop final 2022 Vărsător

Marte retrogradează în casa a 5-a. Pe lângă programul clasic zilnic, vor apărea multiple evenimente care să te lase să te exprimi. Încearcă să te lași purtat, să mai riști, să mai ieși din coconul tău. Până la final de 2022, intențiile sunt importante, nu certitudinile. Apar și cheltuieli, multe pentru copii. Dar nu te teme! Saturn rămâne în semnul tău și știe să pună limite. 

Horoscop final 2022 Peşti

Finalul lui 2022 nu este menit să vină cu evenimente și schimbări concrete și serioase. Ci mai degrabă cu stări, emoții și diverse trăiri. Cu alte cuvinte să lași lucrurile să se întâmple! Jupiter va fi în semnul tău până pe 21 decembrie, deci încrederea în forțele proprii va fi cheia succesului. Marte retrograd va agita spiritele în familie, dar nu este cazul să te implici în mod direct. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel