Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Ești curios ce aduce horoscopul anului 2023 pentru zodia Gemeni? Astrologul Daniela Simulescu îți oferă toate detaliile.

Horoscop 2023 Gemeni/Ascendent în Gemeni

Anul 2023 începe cu multă furie pentru acest semn zodiacal. Furia poate să vină din multe zone, pentru că pe 1 ianuarie, Marte este în continuare retrograd. Deși retrogradarea lui Marte se va termina pe 12 ianuarie, va rămâne în semnul tău până pe 25 martie. Ce vrea Marte? Să acționezi, să fii curajos, să fii mai agresiv și să-ți susții punctul de vedere. Pentru că este în careu cu Neptun, nici tu nu știi către ce îndrepți această furie.

Adu-ți aminte ce s-a întâmplat de la finalul lui august și pregătește-te pentru neputință și furie, care pot continua până în martie 2023. Pentru mulți nativi ai zodiei, s-ar putea să fie sentimente negative din punctul de vedere al sănătății sau al relației. Poți întâmpina dificultăți și pe plan profesional. Vei observa că vrei să faci ceva, dar nu știi ce.

Pentru că Marte face un careu cu Neptun, ai senzația că-ți pierzi mințile și ai alege chiar și căi neortodoxe pentru a-ți rezolva problemele. Gemenii sunt încurajați să aibă grijă la începutul anului la modul în care-și folosesc furia. Fă mișcare sau antrenează-ți mintea. Ești foarte influențabil și nesigur la începutul lui 2023. 

În noul an, prima tendință va fi să te îndrepți către ceilalți. Jupiter va tranzita Casa a 11-a, așa că gândește-te ce s-a întâmplat de pe 11 mai până pe 28 octombrie 2022. Poate că s-au declanșat anumite evenimente legate de proiecte sau de unele prietenii care au dus la lucruri neplăcute. Până în mai, aceste amintiri revin.

Soluția se află chiar în tine, la fel si sprijinul de care ai nevoie. Nu te mai simți bine în relație? Pleacă tu, nu cere să fii părăsit. Nu ești bine la job? Nu aștepta să te dea ei afară, caută altceva. Din 16 mai, Jupiter se va duce în Casa a 12 a. Din acest motiv, de la această dată și până în 2024, merită să te ocupi de vindecarea trupului, a minții și a sufletului. Poate că se termină niște relații amoroase, chiar de lungă durată.

În 2023 trebuie să renunți și la niște obiceiuri pe care le tot repeți. Se anunță drumuri multe pe la doctori, pentru tine sau cei dragi. Din mai până la finalul anului, este un moment oportun să pleci din țară, să te întorci sau să evadezi. Mulți își vor pierde și cheful de a lucra într-un domeniu și pot exista modificări pe partea profesională.

Totodată, Saturn intră în Casa a 10-a, cea a statutului, a carierei și a puterii. Poate că vor fi Gemeni care primesc o promovare, dar vine și cu o mare responsabilitate și cu foarte multă muncă. O persoană responsabilă pentru tine, de obicei tatăl, sau chiar soțul, poate trece prin niște momente mai grele.

Orice ar fi, bazează-te pe tine. Pune-ți întrebări și gândește-te la cum vei supraviețui, dacă nu mai primești ajutor sau validare de la cei din jur. Construiește-ți propriul drum și nu sta în locuri în care îți pierzi speranța, fiindcă te poți îmbolnăvi. 

Venus este retrogradă în Casa a 3-a, în perioada 23 iulie - 4 septembrie, cu influențe de pe 5 iunie până pe 9 octombrie. În acest interval, Gemenii trebuie să aibă grijă la relațiile începute pe rețele sociale sau pe aplicații de dating. Poate că ți se pare că totul este minunat, dar nu este chiar așa. Nu face promisiuni și nu le crede pe ale altora, din punct de vedere amoros. Stai departe de oamenii indisponibili. 

A doua retrogradare a lui Mercur are loc în perioada 21 aprilie și 15 mai. Mare grijă la analize, la cheltuieli, la pierderi sau la alte probleme de sănătate. Ultima retrogradare va fi între 13 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024. Deci, anul începe cu Mercur retrograd și se termină la fel.

O veste bună? Venus tranzitează semnul Gemenilor între 11 aprilie și 7 mai, așa că îți oferă puțină încredere și speranță. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel