Horoscop ianuarie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "Început de an ambițios" - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

În prima lună a anului 2022, astrele ne mută atenția către zona profesională. Află previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac!

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Berbec/Ascendent în Berbec

În prima parte a lunii ianuarie, ţi se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi face pe toate, le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Spiritul de aventură este uimitor. Când te întorci la serviciu, eşti mai energic ca niciodată. În partea socială, cu prietenii, ai tot felul de iniţiative, de idei, ai energie, ai forţă, ai vitalitate. Chiar dacă te arunci în toate direcţiile, undeva la sfârşitul lunii, când intră Marte în Capricorn, te vei aşeza. Permite-ţi, cel puţin primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, să fii cât mai îndrăzneţ, cât mai tupeist, cât mai activ, cât mai curajos şi să îţi setezi nişte obiective pe care altă dată nu le-ai fi avut în vedere. Ai nevoie să te duci cât mai departe.

Taur/Ascendent în Taur

Începeţi anul cu Venus, guvernatoarea voastră, retrogradă. La voi nu e anul în care să aveţi un start din ianuarie, ci mai degrabă trebuie să reajustaţi, să regândiţi nişte obiective, nişte principii pe care le-aţi avut în 2021 şi care nu au funcţionat la fel de bine pentru voi. Trebuie să vă renegociaţi limitele personale şi pe undeva o să conştientizaţi că aţi avea nevoie de mai mult, aţi studia mai mult, aţi călători mai mult, v-aţi apropia de o religie mai mult. Aveţi nevoie de zona aceasta de creştere interioară, de dezvoltare personală. La fiecare se produce într-un fel sau altul. Sfatul astrelor este, mai ales în prima parte a anului, în luna ianuarie, să vă plătiţi toate datoriile sau să mai stingeţi din ele şi să vă ocupaţi de dezvoltarea personală. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pe undeva, vă veţi da seama că voi consumaţi mai multă energie decât e cazul sau nu investiţi la fel de mult precum investeşte cealaltă persoană. Dar trebuie să aveţi ochii deschişi şi să vă lăsaţi să vedeţi lucrul acesta, nu să lăsaţi totul de la sine. Eu cu persoana asta cât timp vorbesc, cât timp petrec, cât investesc, cât de mult îmi pasă de ea. Ea nu dă semne înapoi. Mă deranjează, nu mă deranjează, să mă implic mai mult sau mai puţin. Vedeţi unde aţi impus nişte limite faţă de relaţiile personale. Toate relaţiile, atât cele personale, cât şi cele profesionale, vor trece prin teste. Cu Jupiter în casa a 10-a, profesional s-ar putea să treceți prin tot felul de evenimente. Unele vor părea corecte, altele nedrepte. Cert este că e nevoie de o schimbare.

Rac/Ascendent în Rac

La voi, ianuarie este o lună relaţională. E important să vă canalizaţi atenţia în acea zonă. Astrele vor cere să fiţi mult mai prezenţi în relaţiile pe care le aveţi, fie că este cu iubiţi, cu soţi, cu cineva de care vă place. Pot reapărea persoane în viaţa voastră, se pot rupe anumite alianţe. Relaţiile sunt cele mai importante în ianuarie. Şi cât este Venus retrogradă în casa a 7-a ar fi păcat să nu deschideţi ochii şi să vă daţi seama: "Relaţia asta e cam blazată. Mai fac ceva cu ea? Mai construiesc? Ce mai schimb?". Sau "mai are rost să stau în relaţia asta? Ce aş putea face eu?". Iar pentru cei singuri, cu atât de multe planete în casa a 7-a, vor apărea nevoi de interacţiune, de a discuta, de a vorbi, de afecţiune. Dar vedeţi, cât e Venus retrogradă, nu vă grăbiţi către o relaţie care să nu vă facă bine.

Citeşte AICI previziunile lunii ianuarie pentru toate zodiile!

Vezi aici previziunile lunii ianuarie pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, prezentate de Daniela Simulescu: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel