Horoscop ianuarie 2022 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "Negocieri și ajustări în relații" - VIDEO

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

În prima lună a anului 2022, astrele ne mută atenția către zona profesională. Află previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion!

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022 prezentate de Astrologul Daniela Simulescu

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Leu/ Ascendent în Leu

Primul lucru despre care trebuie să discutăm este faptul că rămâi cu Saturn în casa a 7-a, a relațiilor. Dacă până la sfârşitul lui 2021 a mai fost Jupiter în casa a 7-a, uite că din ianuarie rămâne doar Saturn. Deci multe teste. Dintr-o dată, unii se vor trezi și vor zice: "Sunt singur! Dar vreau să fiu singur sau să intru într-o relaţie?" sau "Am aşteptat să se întoarcă şi nu s-a mai întors. Ce fac?" Saturn, pe de altă parte, ajută la consolidare, la închegare, la oficializarea relaţiei sau la trecerea anumitor teste, destul de serioase, care să vă apropie şi mai mult.

Luna Nouă de pe 2 ianuarie se petrece în casa a 6-a, iar Luna Plină de pe 18 ianuarie se petrece în casa a 12-a. Este posibil să renunţaţi la un loc de muncă, poate vreţi să vă daţi demisia, poate se schimbă colegii. Multe schimbări.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Începutul lui 2022 trebuie să vină cu următoarele întrebări: "Mă simt iubită în relaţie? Sunt apreciat/ă? Mă simt bine? Mă face să vibrez partenerul? Am confortul necesar? Vreau să trec la următorul pas?" Sau "nu mă simt bine, nu mă simt eu, hai să divorţez". Sau "sunt singur de ceva timp. Poate voi găsi pe cineva". Da, dar asta nu înseamnă că vei găsi pur şi simplu pe cineva. Tot anul vei munci şi vei depune efort. Deci, vorbim mult de partea relaţională. Dă-ţi voie să fii iubit, dă-ţi voie să scapi de victima interioară, dă-ţi voie să fii acceptat şi să fii fericit/ă. Ai nevoie. Pentru că începutul anului 2022 asta te pune să te gândeşti: Eşti fericit? Faci ceva ce îţi place? Care îţi sunt nevoile?

Balanță/ Ascendent în Balanță

Venus, guvernatorul tău, e retrogradă la începutul anului. Ceea ce înseamnă că tu ai de ajustat, de corectat, de reluat nişte situaţii, majoritatea în sânul familiei, respectiv relaţiile cu părinţii, relaţiile cu ceilalţi membrii ai familiei sau poate cu partenerul/a. De asemenea, vei fi preocupat de locuință. Eşti mulţumit? Vrei să schimbi? Vrei să te muţi? Vrei să aranjezi? Vrei să mai cumperi ceva?  Încercaţi să nu vă mai oglindiţi în ceilalţi pentru că nu vă ajută cu nimic în ianuarie. Mai degrabă, gândiţi-vă la propria persoană. V-aş recomanda, în ianuarie, să mai vindecaţi din relaţiile pe care le aveţi cu membrii familiei pentru că de acolo porneşte totul şi să vă gândiţi să staţi într-un loc care să vă priască pe tot parcursul anului.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vorbim de bani, vorbim de investiţii, vorbim de multiplicarea banilor. O parte bună din voi va fi interesată de achiziţii, fonduri, criptomonede, loterie, ce vreţi voi. Prima parte a lunii este despre cum și de unde faceţi bani, cum îi înmulţiţi. S-ar putea, pe ici, pe colo, să aveţi şi nişte pierderi, dar trebuie să comunicaţi. Şi unde nu vă daţi seama, vor apărea persoane care să vă zică: "Da, am făcut investiţii acolo, da am pus banii la banca respectivă, că era dobânda mai mare". Trebuie doar să spuneţi, să comunicaţi. Nu ţineţi în voi, cum sunteţi foarte închistaţi. Luna ianuarie este bună pentru a cere un salariu mai mare, pentru a renegocia, pentru a cere o primă. Vă ştiţi valoarea, ştiţi ce puteţi şi vreţi să luptaţi, să trageţi cât mai mult.

Mergeţi înainte, fiţi puternici, fiţi destul de îndrăzneţi!

Citeşte AICI previziunile lunii ianuarie pentru toate zodiile!

Vezi aici previziunile lunii ianuarie pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, prezentate de Daniela Simulescu: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel